Αθλητικά

Ευχαριστήριο της Αθλητικής Ακαδημίας Ρόδου στον κ. Γεώργιο Δρακιού

Η Αθλητική Ακαδημία Ρόδου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τον εξαίρετο άνθρωπο και επιστήμονα κο Γεώργιο Δρακιού, ιατρό καρδιολόγο, ο οποίος την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018 εξέτασε εντελώς δωρεάν όλα τα παιδιά του Σωματείου μας στο χώρο του σχολείου μας, διεκπεραιώνοντας όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου να μπορέσουν τα παιδιά να συμμετάσχουν σε όλες τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ακαδημίας μας.

Τέτοιοι άνθρωποι αποτελούν πρότυπο εθελοντισμού για όλους μας και τιμούν τον όρκο του Ιπποκράτη με πλήρη ανιδιοτέλεια, όντας αφοσιωμένοι στο λειτούργημα που έχουν απέναντι στην κοινωνία.

Και πάλι μέσα από την καρδιά μας ευχαριστούμε θερμά τον κο Γεώργιο Δρακιού και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο για την προσωπική και επαγγελματική του σταδιοδρομία.

Με εκτίμηση
Σταυριανάκης Γιώργος
Πρόεδρος Αθλητικής Ακαδημίας Ρόδου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου