Με αφορμή την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου σ’ ένα μικρό νησάκι του Νοτιοανατολικού Αιγαίου, στους Αρκιούς μόλις δυο μαθητές παρήλασαν συνοδεία του δάσκαλου τους για να τιμήσουν τους ήρωες του ΟΧΙ.
Ο Βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Δημήτρης Κ. Καμμένος δήλωσε τα εξής:
«Η πιο όμορφη παρέλαση φέτος ήταν με διαφορά αυτή στους Αρκιούς με τους δυο μόλις μαθητές της περιοχής να παρελαύνουν μαζί με τον άξιο σεβασμού δάσκαλο τους, Αναστάσιο Ζιάσκα.
Άνθρωποι σαν εκείνον μας θυμίζουν γιατί ο ρόλος του δασκάλου είναι και πρέπει να θεωρείται λειτούργημα. Χωρίς να χρησιμοποιήσει καμία δικαιολογία ή «γνωριμίες» όχι μόνο δέχτηκε να υπηρετήσει σε αρκετές ακριτικές περιοχές μόλις στα 29 του ως αναπληρωτής καθηγητής, αλλά αντιλαμβανόμενος το σπουδαίο ρόλο του μέσα αλλά και έξω από την τάξη, συνόδευσε περήφανος τους μαθητές του στην παρέλαση.
Ο Αναστάσιος Ζιάσκας αποτελεί φωτεινό παράδειγμα σε μια ελληνική κοινωνία που χαρακτηρίζεται από κρίση αξιών και έλλειψη προτύπων, προκαλώντας θαυμασμό και σεβασμό σε όλους μας ενώ οι δυο μικροί μαθητές του, αν και λίγοι σε αριθμό, κατάφεραν να κάνουν με διαφορά την πιο θορυβώδη παρέλαση σε ολόκληρη την Ελλάδα. Εύγε!».

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ K. ΚΑΜΜΕΝΟΣ

Βουλευτής Β’ Πειραιά

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ