Ειδήσεις

Μ. Ιατρίδη: Απαραίτητη η ενίσχυση της αστυνομίας στα Δωδεκάνησα- Συνάντηση με τον αρχηγό της Αστυνομίας

Συνάντηση με τον Αρχηγό της Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Δημήτριο Τσακνάκη είχε η βουλευτής Δωδεκανήσου Μίκα Ιατρίδη.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η στελέχωση των υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας στα Δωδεκάνησα, η προμήθεια της κατάλληλης υλικοτεχνικής υποδομής, αλλά και η συνολική αντιμετώπιση του ζητήματος της παράνομης μετανάστευσης.

Η Μίκα Ιατρίδη, ανέφερε ότι τα κενά σε όλα τα Δωδεκάνησα ανέρχονται στο 40% περίπου του συνόλου των οργανικών θέσεων ενώ εστίασε και στο ζήτημα της στελέχωσης των πολύ μικρών νησιών.

Οι αστυνομικοί στα νησιά αυτά, όπως, για παράδειγμα η Τήλος και η Σύμη, σημείωσε η βουλευτής Δωδεκανήσου, έχουν επιφορτιστεί με δύσκολο έργο και πολλαπλές αρμοδιότητες, οι οποίες και αυξάνονται κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου.

Η Μίκα Ιατρίδη ζήτησε από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας να δοθεί προτεραιότητα στα Δωδεκάνησα στις τοποθετήσεις των στελεχών και να εξεταστεί η δυνατότητα να ενισχυθούν οι υπηρεσίες των νησιών με τμήματα συνοριοφυλάκων.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου