Τη δυνατότητα απόκτησης διπλώματος κατηγορίας UEFA Β’, όπως και της απαραίτητης ταυτότητας τριετίας, δίνει η ΕΠΟ στους πτυχιούχους Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα το ποδόσφαιρο.
Ανταποκρινόμενη στο αίτημα της Πανελλήνιας Ένωσης Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΠΕΠΦΑ), η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ενέκρινε τη λειτουργία Ειδικών Σχολών Επιμόρφωσης, στις οποίες οι απόφοιτοι των ΣΕΦΑΑ-ΤΕΦΑΑ μπορούν να φοιτήσουν δωρεάν.
Όσοι κλείσουν μία θέση στις παραπάνω σχολές, οι οποίες προβλέπουν τη διεξαγωγή κύκλου μαθημάτων συνολικής διάρκειας 25 ωρών, θα λάβουν ισοτιμία με το δίπλωμα UEFA Β’ και ταυτότητα τριετίας, που είναι απαραίτητα για να αποκτήσει δικαίωμα εργασίας ένας προπονητής ποδοσφαίρου.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της ΕΠΣΔ και στα μέλη του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου.
Όσο για τα απαραίτητα δικαιολογητικά, οφείλουν να τα αποστείλουν, σε ηλεκτρονική μορφή, στο τμήμα Εκπαίδευσης και Μητρώου Προπονητών της ΕΠΟ, στο email proponites@epo.gr.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ