Στο γήπεδο Καλυθιών θα βρεθεί σήμερα ο Ηρακλής Μαριτσών, καθώς στις 16:30 θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Απόλλωνα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.
Οι «πράσινοι» του Κώστα Πάττα προέρχονται από ευρεία νίκη με σκορ 4-1 σε βάρος της Α.Ε. Κω και θέλουν να προσθέσουν ακόμα μια επιτυχία στην συλλογή τους για να βρεθούν στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.
Φυσικά γνωρίζουν ότι θα έχουν δύσκολη αποστολή, καθώς ο Απόλλωνας διαθέτει πολύ καλή ομάδα όπως παραδέχθηκε και ο έμπειρος τεχνικός, ο οποίος δήλωσε ότι η ομάδα του θα κάνει το παιχνίδι της και θα παλέψει για το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Πάττα:
« Είναι δύσκολη η αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής, καθώς αντιμετωπίζουμε μία πολύ καλή ομάδα όπως ο Απόλλωνας.
Εμείς θα πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και θα παλέψουμε, προκειμένου να κατακτήσουμε το θετικό αποτέλεσμα που είναι και ο στόχος μας.
Όπως έχω πει και στους ποδοσφαιριστές μου, κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά όταν έρθει η ώρα του. Δεν ξεχωρίζουμε αντιπάλους και τους αντιμετωπίζουμε όλους με σοβαρότητα.
Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τον Απόλλωνα Καλυθιών».
Έτοιμος ο Σκόρπος
Με τον Γιώργο Σκόρπο στην διάθεση του Κώστα Πάττα θα παραταχθεί ο Ηρακλής στο σημερινό παιχνίδι. Ο έμπειρος μέσος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και προπονήθηκε κανονικά στις προηγούμενες ημέρες, με τον έμπειρο τεχνικό να τον συμπεριλαμβάνει στα πλάνα του.
Ο Πάττας δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του στρατευμένου Μπάμπη Βασιλώττου και του τραυματία Δημήτρη Πίσκαπα, ενώ όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι, έτσι ώστε οι Μαριτσενοί να παραταχθούν με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.
Τώρα όσον αφορά στην προετοιμασία, ολοκληρώθηκε την Πέμπτη στο γήπεδο του συλλόγου, με τον έμπειρο τεχνικό να δίνει εντολή να εκτελεστούν ασκήσεις τακτικής, τελειώματα φάσεων και στημένες μπάλες, ενώ διεξήχθη και οικογενειακό διπλό, μικρής διάρκειας.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ