Την περιπέτειά του στον 6ο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας ξεκινάει σήμερα ο Φοίβος Κρεμαστής, καθώς στις 14:45 θα φιλοξενηθεί στο δημοτικό γήπεδο Κάτω Αχαΐας από τον Πανμοβριακό στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής.
Ο Σάββας Ορφανίδης προετοίμασε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τούς ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι παρουσιάζονται αποφασισμένοι και συγκεντρωμένοι να κάνουν ό,τι περνάει από τα… πόδια τους προκειμένου να αποσπάσουν το θετικό αποτέλεσμα, έτσι ώστε να εκκινήσουν με το δεξί στις επίσημες υποχρεώσεις τους.
Φυσικά όλοι στην Κρεμαστή γνωρίζουν ότι το παιχνίδι θα είναι δύσκολο απέναντι στον άγνωστο Πανμοβριακό, ωστόσο πιστεύουν ότι αν αγωνιστούν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους και έχουν πειθαρχία από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, τότε έχουν πολλές πιθανότητες να πάρουν πόντο ή πόντους.
Η προετοιμασία του συλλόγου ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα στο γήπεδο Κρεμαστής, με τον έμπειρο τεχνικό να δίνει εντολή να εκτελεστούν ασκήσεις τακτικής και ενεργοποίησης των ποδοσφαιριστών.
Την αποστολή την οποία γνωστοποίησε ο Σάββας Ορφανίδης στους ποδοσφαιριστές του μετά το τέλος της προπόνησης της Πέμπτης, απαρτίζουν οι ακόλουθοι 19 αθλητές:
Μιχαλάκης, Γιαννούλης, Ταφάνι, Ορφανίδης Ν., Στελλάς, Παπασταμάτης, Καραγεωργίου, Παϊζάνος, Νικήτας, Τερζίου, Γαργάλης, Μπάρδης, Μπανουσάι, Χατζησάββας, Τζελάι, Γκινής, Αρφαράς, Πατσίλης και Πεταυράκης.
Η αποστολή του Φοίβου αναχώρησε από το νησί μας χθες το βράδυ, ακτοπλοϊκώς και σήμερα θα μεταβεί οδικώς για την Αχαΐα, με την επιστροφή του συλλόγου να έχει προγραμματιστεί για το βράδυ της ίδιας ημέρας, αεροπορικώς, μετά τέλος της αναμέτρησης με τον Πανμοβριακό.
«Σφυρίζει» ο Κωστούλας
Ο Αριστοτέλης Κωστούλας από τον σύνδεσμο Άρτας θα είναι ο διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης ανάμεσα στον Πανμοβριακό και τον Φοίβο Κρεμαστής . Βοηθοί του θα είναι οι Δονάτος Παπαδημητρίου και Δημήτρης Μάνος από τον ίδιο σύνδεσμο, ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Κώστας Φλωράκης ( Φωκίδας).
Αναλυτικά:
Γ’ Εθνική
6ος όμιλος
1η αγωνιστική
Σάββατο
• Δ.Γ. Κάτω Αχαΐας 2:45μ.μ.
Πανμοβριακό- Φοίβος Κρεμαστής
Διαιτητές: Κωστούλας, Παπαδημητρίου, Μάνος
Παρ. διαιτησίας: Φλωράκης

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ