Ειδήσεις

“Τιμωρία για τη Ρόδο η κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ”

“…Η απόφαση αυτή αποτελεί τιμωρία για τη Ρόδο. Όσοι στηρίζουν, συγκαλύπτουν και ανέχονται το έγκλημα αυτό σε βάρος των νησιών μας οφείλουν να παραιτηθούν. Προσωπικά στην περίπτωση αυτή, δεσμεύομαι να μην δεχθώ να αντικαταστήσω παραιτηθέντα βουλευτή.”

Ευρισκόμενος στην Κω ο πρώην βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

“Η κατάργηση των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α στη Ρόδο καταδεικνύει το μέγεθος της επικινδυνότητας και της ασχετοσύνης των ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ.
Είναι γνωστό ότι, λόγω της απόστασης από το κέντρο, το μεταφορικό κόστος είναι εκείνο που εκτοξεύει στα ύψη την τιμή των αγαθών και το κόστος ζωής γενικότερα στα απομακρυσμένα νησιά μας και που σε συνάρτηση με τους τεράστιους συντελεστές ΦΠΑ καθιστούν, από 1.10.2015 τη Ρόδο, το πλέον ακριβό και ασύμφορο νησί για τους κατοίκους της και μη ανταγωνιστικό από τουριστικής άποψης.
Είναι επίσης προφανές ότι η κατάσταση αυτή πλήττει όλους ανεξαιρέτως τους κατοίκους της Ρόδου, η δε ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών ότι δήθεν θα θεσπιστούν κατάλληλα και στοχευμένα μέτρα, για την αποζημίωση των κατοίκων εκείνων που έχουν περισσότερη ανάγκη, είναι ο απόλυτος εμπαιγμός και κοροϊδία.
Η απόφαση αυτή αποτελεί τιμωρία για τη Ρόδο.
Όσοι στηρίζουν, συγκαλύπτουν και ανέχονται το έγκλημα αυτό σε βάρος των νησιών μας οφείλουν να παραιτηθούν.
Προσωπικά στην περίπτωση αυτή, ως πρώτος επιλαχών, δεσμεύομαι να μην δεχθώ να αντικαταστήσω παραιτηθέντα βουλευτή.”

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου