Δεν τα κατάφερε το κοριτσάκι που είχε νοσηλευθεί τον Αύγουστο στο νοσοκομείο Αθηνών Υγεία με υψηλό πυρετό.
Ενώ η πορεία της υγείας του πήγαινε καλά και πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, ανέβασε το Σάββατο υψηλό πυρετό, μεταφέρθηκε με C-130 στο νοσοκομείο Παίδων, όπου και υπέκυψε σήμερα το πρωί.
Θλίψη για τον θάνατο του μόλις 1,5 ετών κοριτσιού







Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.