Αθλητικά

Παράταση της σύμβασης για τα γήπεδα Μαριτσών και Λαέρμων

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ενημέρωσε για την παράταση ενός χρόνου της προγραμματικής σύμβασης που έχει υπογράψει με τον Δήμο Ρόδου για τα έργα κατασκευής νέου βοηθητικού γηπέδου στα Μαριτσά και την προμήθεια χλοοτάπητα και ηλεκτροφωτισμού στο γήπεδο Λαέρμων.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Νέο προπονητικό γήπεδο στα Μαριτσά και εγκατάσταση χλοοτάπητα και ηλεκτροφωτισμού στο γήπεδο Λαέρμων, από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.
Παράταση κατά ένα έτος των αντίστοιχων Προγραμματικών Συμβάσεων, μεταξύ Περιφέρειας και Δήμου Ρόδου.
Την χρονική παράταση κατά ένα έτος των Προγραμματικών Συμβάσεων ετήσιας διάρκειας που έχουν συναφθεί μεταξύ Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και Δήμου Ρόδου, για τα έργα ‘’Κατασκευή νέου βοηθητικού γηπέδου στην Τ.Κ. Μαριτσών της Δ.Ε. Πεταλούδων’’ και ‘’Προμήθεια χλοοτάπητα νεώτερης γενιάς και ηλεκτροφωτισμός γηπέδου Λαέρμων Δήμου Ρόδου’’, υπέγραψαν ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος και ο Δήμαρχος Ρόδου, Αντώνης Καμπουράκης.
Τα δύο έργα εντάσσονται στο πλαίσιο του εκτεταμένου προγράμματος βελτίωσης των αθλητικών υποδομών στα νησιά ευθύνης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, η οποία αποδεικνύει εμπράκτως το ενδιαφέρον και την μέριμνά της για τον αθλητισμό και για την βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων, προκειμένου αυτές να γίνουν περισσότερο λειτουργικές, ασφαλείς και φιλικές προς τους μικρούς και μεγάλους χρήστες τους. Χρηματοδοτούνται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Το έργο ‘’Κατασκευή νέου βοηθητικού γηπέδου στην Τ.Κ. Μαριτσών της Δ.Ε. Πεταλούδων’’, είναι προϋπολογισμού 266.251,00 ευρώ και έχει σκοπό να πραγματοποιούνται σε αυτό οι προπονήσεις της ποδοσφαιρικής ομάδας “Ηρακλής Μαριτσών”, ώστε να μην επιβαρύνεται ο αγωνιστικός χώρος φυσικού χλοοτάπητα του κυρίως γηπέδου ποδοσφαίρου.
Το έργο ‘’Προμήθεια χλοοτάπητα νεώτερης γενιάς και ηλεκτροφωτισμός γηπέδου Λαέρμων Δήμου Ρόδου’’, είναι προϋπολογισμού 300.000,00 ευρώ και αφορά στην αναβάθμιση του εν λόγω γηπέδου, που εξυπηρετεί καθ’ όλη την διάρκεια του έτους τις ανάγκες προπόνησης και αγώνων της τοπικής ομάδας με πλήθος εν ενεργεία αθλητών όλων των κατηγοριών. Εξυπηρετεί επίσης τις ανάγκες άθλησης, εκγύμνασης και αναψυχής των μαθητών της τοπικής κοινότητας καθώς και ενηλίκων κατοίκων της κοινότητας».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου