Την τελευταία προπόνηση της τρέχουσας εβδομάδας θα κάνουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Φοίβου, καθώς αύριο θα έχουν την ευκαιρία να φορτίσουν τις «μπαταρίες» τους ενόψει της σαφώς πιο απαιτητικής εβδομάδας που ακολουθεί.
Στην παρούσα φάση, ο προπονητής Μιχάλης Πολιάς δεν έχει στη διάθεσή του τον Αλτίν Ταφάνι, οποίος δεσμεύεται από τα επαγγελματικά του ωράρια και αναμένεται να ενταχθεί στο πρόγραμμα δουλειάς το αργότερο σε δέκα μέρες, ενώ νωρίτερα θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς ο επιθετικός Φώτης Χατζηβαλσάμης, ο οποίος γυμνάζεται ατομικά λόγω του σφιξίματος που αισθάνθηκε στον δικέφαλο.
Εκτός παραμένουν και οι νεαροί Μανώλης Ρουσακάκης και Γιώργος Αγγελάκης, ο πρώτος λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς και ο δεύτερος λόγω της φαρμακευτικής αγωγής που ακολουθεί.
Άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν για να επηρεάζουν την καθημερινότητα των Κρεμαστενών, οι οποίοι περιμένουν με ανυπομονησία την άφιξη στη Ρόδο, στα μέσα Σεπτεμβρίου, του ποδοσφαιριστή που θα «υπογράψει» το τέλος της θερινής μετεγγραφικής τους δραστηριότητας.
Η διοίκηση του Φοίβου έχει έρθει σε συμφωνία με έναν έμπειρο μεσοεπιθετικό από την Πάτρα με θητεία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ο οποίος υπηρετεί στις Ένοπλες Δυνάμεις και έρχεται στο νησί στο πλαίσιο της μετάθεσής του.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ