•Κοντάκη και Παπαδοπούλου προκρίθηκαν στον τελικό του διπλού γυναικών, ενώ η Παπαδοπούλου με παρτενέρ τον Ζαχιώτη θα αγωνιστούν στον τελικό του μικτού διπλού

Μεγάλες επιτυχίες για τον ροδιακό τένις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών- Γυναικών που διεξάγεται στις εγκαταστάσεις του Ο.Α. Αθηνών, καθώς οι Ειρήνη Κοντάκη και Βικτώρια Παπαδοπούλου μας έκαναν ακόμα μία φορά περήφανους.
Τα κορίτσια του Ρ.Ο.Α. με καταπληκτική εμφάνιση στον ημιτελικό του διπλού γυναικών, επικράτησαν των Μικαέλα Λάκη και Αθηνά Κίτση και προκρίθηκαν στο μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσουν το ζευγάρι των Ζωής Σπύρου και Στυλιανής Ρουσσοπούλου.
Παπαδοπούλου και Κοντάκη εξασφάλισαν ένα μετάλλιο, με την ευχή όλων να κατακτήσουν το χρυσό και τον τίτλο στον διπλό γυναικών.
Από εκεί και πέρα, η Βικτώρια Παπαδοπούλου θα αγωνιστεί και σε δεύτερο τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, σε αυτόν του διπλού μικτού.
Η 16χρονη τενίστρια του Ρ.Ο.Α. με παρτενέρ τον Φίλιππο Ζαχιώτη του Γ.Ο. Περιστερίου «Παλάσκας», επικράτησαν στον ημιτελικό του ζευγαριού των αδελφών Μιχάλη και Σαπφούς Σακελλαρίδη και θα αντιμετωπίσουν στον μεγάλο τελικό την δυάδα του Γιάννη Κουντουράκη (Α.Σ.Α. Θεσσαλονίκης) και της Δήμητρας Παυλούς (Ο.Α. Αθηνών).
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ρ.Ο.Α. η οποία είναι η ακόλουθη:
«Οι Ειρήνη Κοντάκη και Βικτώρια Παπαδοπούλου, αθλήτριες του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης εξασφάλισαν μια θέση στον τελικό του διπλού γυναικών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών αφού επικράτησαν των Μικαέλα Λάκη και Αθηνά Πίτση στα ημιτελικά.
Η Βικτώρια Παπαδοπούλου με παρτενέρ τον Φίλιππο Ζαχιώτη στα μικτά διπλά αφού επικράτησαν των Μιχάλη Σακελλαρίδη και Σαπφώ Σακελλαρίδη στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσουν τους Δήμητρα Παύλου και Γιάννη Κουντουράκη στον τελικό των μικτών διπλών.
Ροδίτικη παρουσία λοιπόν σε 2 τελικούς από τους 5 και την ευκαιρία να καμαρώσουμε τα κορίτσια μας!
Συγχαρητήρια παιδιά!».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ