Μετά από το… διαζύγιο με τον Ηλία Πολίμο, οι άνθρωποι του Α.Σ. Ρόδος κινήθηκαν τάχιστα για να καλύψουν το κενό που προέκυψε στο δεξί άκρο της αμυντικής τους γραμμής, ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.
Τα «ελάφια» χωρίς να χάσουν καθόλου χρόνο, ενίσχυσαν την οπισθοφυλακή τους, καθώς απέκτησαν τον 24χρονο ακραίο αμυντικό Χρυσόστομο Ρεθυβόπουλο που στην περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στον Πλατανιά από τον οποίο και έμεινε ελεύθερος.
Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε την έναρξη της συνεργασίας του με τους «πράσινους» της πόλης μας, με τον σύλλογο να επισημοποιεί την μετεγγραφή, με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Ρόδος ανακοινώνει την απόκτηση του Χρυσόστομου Ρεβυθόπουλου που στο τελευταίο πρωτάθλημα αγωνιζόταν στον Πλατανιά.
Ο Ρεβυθόπουλος πέρασε από τα ρόστερ της Δόξας Δράμας, της Καβάλας και του Φωκικού ενώ έχει παίξει επίσης στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης.
Συνολικά μετρά 121 συμμετοχές σε Β’ και Γ’ Εθνική.
Ο ποδοσφαιριστής έχει γεννηθεί στις 19/12/1995.
Τον καλωσορίζουμε στη Ρόδο!».
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Χρυσόστομος Ρεβυθόπουλος αναμένεται στο νησί μας την προσεχή Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου, προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Α.Σ. Ρόδος.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ