ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Α.Σ. Ρόδος: «Ελάφι» ο Ρεβυθόπουλος

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΡΟΔΟΣ- ΡΕΒΥΘΟΠΟΥΛΟΣ

Μετά από το… δια­ζύ­γιο με τον Ηλία Πολίμο, οι άνθρω­ποι του Α.Σ. Ρόδος κινή­θη­καν τάχιστα για να καλύ­ψουν το κενό που προ­έ­κυψε στο δεξί άκρο της αμυ­ντι­κής τους γραμμής, ενόψει της αγω­νι­στι­κής περιό­δου 2020-2021.

Τα «ελάφια» χωρίς να χάσουν καθόλου χρόνο, ενί­σχυ­σαν την οπι­σθο­φυ­λακή τους, καθώς απέ­κτη­σαν τον 24χρονο ακραίο αμυ­ντικό Χρυ­σό­στομο Ρεθυ­βό­πουλο που στην περα­σμένη σεζόν αγω­νι­ζό­ταν στον Πλα­τα­νιά από τον οποίο και έμεινε ελεύ­θε­ρος.

Ο ποδο­σφαι­ρι­στής υπέ­γραψε την έναρξη της συνερ­γα­σίας του με τους «πρά­σι­νους» της πόλης μας, με τον σύλλογο να επι­ση­μο­ποιεί την μετεγ­γραφή, με την ακό­λουθη ανα­κοί­νωση:

«Η ΠΑΕ Ρόδος ανα­κοι­νώ­νει την από­κτηση του Χρυ­σό­στο­μου Ρεβυ­θό­που­λου που στο τελευ­ταίο πρω­τά­θλημα αγω­νι­ζό­ταν στον Πλα­τα­νιά.

Ο Ρεβυ­θό­που­λος πέρασε από τα ρόστερ της Δόξας Δράμας, της Καβάλας και του Φωκικού ενώ έχει παίξει επίσης στον Ηρακλή Θεσ­σα­λο­νί­κης.

Συνο­λικά μετρά 121 συμ­με­το­χές σε Β’ και Γ’ Εθνική.

Ο ποδο­σφαι­ρι­στής έχει γεν­νη­θεί στις 19/12/1995.

Τον καλω­σο­ρί­ζουμε στη Ρόδο!».

Τέλος, αξίζει να ανα­φέ­ρουμε ότι ο Χρυ­σό­στο­μος Ρεβυ­θό­που­λος ανα­μέ­νε­ται στο νησί μας την προσεχή Τρίτη 1η Σεπτεμ­βρίου, προ­κει­μέ­νου να ενσω­μα­τω­θεί στην προ­ε­τοι­μα­σία του Α.Σ. Ρόδος.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.