Την προσεχή Δευτέρα στις 5 το απόγευμα καλούνται να βρίσκονται στα αποδυτήρια του γηπέδου Παραδεισίου οι ποδοσφαιριστές του Κλεάνθη, προκειμένου να συναντήσουν τον προπονητή τους Κώστα Παπαδόπουλο, τα μέλη της διοίκησης του σωματείου και ακολούθως να βγουν στον αγωνιστικό χώρο, για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Ο μόνος που ενδέχεται να απουσιάσει είναι ο Αντώνης Σαΐτης, ο οποίος θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς δουλειάς μόλις καταφέρει να ρυθμίσει τα επαγγελματικά του ωράρια.
Σημειώνεται, πως οι παίκτες του Κλεάνθη θα βρουν τη Δευτέρα ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον, καθώς με μέριμνα των παραγόντων της διοίκησης, οι χώροι του γηπέδου ανακαινίστηκαν και εξοπλίστηκαν με το απαραίτητο υγειονομικό υλικό, στο πλαίσιο των όσων προβλέπουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Τα τελευταία θα τηρηθούν απαρέγκλιτα καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας, εννοείται δε και των επίσημων αγώνων της ομάδας.
Τέλος, σε αναζήτηση ποδοσφαιριστή, που θα είναι ικανός να προσφέρει λύσεις στη μεσαία γραμμή, παραμένει ο Κώστας Παπαδόπουλος. Προς το παρόν δεν έχει ξεχωρίσει κάποιος συγκεκριμένος, ωστόσο οι Παραδεισιώτες είναι βέβαιοι πως το κενό στο ρόστερ θα καλυφθεί έγκαιρα.
Το πρώτο φιλικό του Κλεάνθη θα διεξαχθεί στις 12 Σεπτεμβρίου, με αντίπαλο τον Απόλλωνα Καλυθιών.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ