Ειδήσεις

Κωνσταντίνος Γλεντής: “Eνας ανασχηματισμός που δεν έχει να προσφέρει τίποτα σε κανέναν”

Ο πρόσφατος ανασχηματισμός ανέδειξε με τον πλέον εμφανή τρόπο την πλήρη αδυναμία της κυβέρνησης να ανατρέψει το εις βάρος της κλίμα και ουσιαστικά να παγιώσει την κοινή πεποίθηση ότι ο κ. Τσίπρας είναι ένας πρωθυπουργός σε αποδρομή.

Δεν πρόκειται για τίποτα άλλο παρά ένα απλό ξαναμοίρασμα της τράπουλας, με σκοπό να διατηρηθούν οι κομματικές ισορροπίες και να γίνει ένα δήθεν άνοιγμα σε άλλους πολιτικούς χώρους. Στην πραγματικότητα είναι η κυβέρνηση που θα μας πάει στις εκλογές και φαίνεται ότι ξεκινάει η προετοιμασία γι αυτό, ακόμα και από τους ίδιους τους κυβερνώντες.

Τον μόνο ανασχηματισμό που περιμένουν οι πολίτες είναι αυτόν που θα φέρουν με την ψήφο τους στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

Οι πολίτες δεν έχουν να περιμένουν τίποτα από αυτή την παραπαίουσα κυβέρνηση.

Οι πολίτες κοιτάνε μπροστά, στο μέλλον και αναγνωρίζουν ότι η Νέα Δημοκρατία αποτελεί την μόνη αξιόπιστη λύση για την διακυβέρνηση της χώρας!

Κωνσταντίνος Γλεντής
Ταμίας ΝΟ.Δ.Ε. Δωδεκανήσου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου