Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΡΑ για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 και το νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.
Η χθεσινή προπόνηση διεξήχθη στο γήπεδο Αρχίπολης, με τον Κώστα Παπαδόπουλο να δίνει εντολή να εκτελεστούν ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής, όπως και αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας και ασκήσεις ταχυτήτων.
Στο τελευταίο διάστημα δεν συμμετέχουν στις προπονήσεις της προετοιμασίας οι Μηνάς Φιάμπολης και Μιχάλης Πλύγκος που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς. Ο πρώτος έχει υποστεί βαρύ διάστρεμμα και ο δεύτερος έχει ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο και ακολουθούν θεραπείες, με τους Αφαντενούς να ευελπιστούν μέσα στην προσεχή εβδομάδα να επιστρέψουν στους κανονικούς ρυθμούς της προετοιμασίας.
Οι προπονήσεις των «ερυθρόλευκων» θα είναι καθημερινές έως και το Σάββατο που έχει προγραμματιστεί ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας.
Η ομάδα του Κώστα Παπαδόπουλου θα αντιμετωπίσει τον Κλεάνθη, με την ώρα και το γήπεδο που θα διεξαχθεί η αναμέτρηση να αποφασίζονται μέσα στα επόμενα 24ωρα έπειτα από συνεννόηση των δύο συλλόγων.
Τώρα όσον αφορά στα μετεγγραφικά, όπως έχει αποκαλύψει η «δσπορ», ο Κώστας Παπαδόπουλος έχει εισηγηθεί την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών που θα αγωνίζονται στην επιθετική και μεσοεπιθετική γραμμή, αφού εκεί έχει διαπιστώσει κενά.
Η διοίκηση, σε συνεργασία με τον νεαρό τεχνικό, αναζητά στην αγορά τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές, με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά στο παιχνίδι τους.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν εντοπιστεί κάποιοι αθλητές, όμως οι Αφαντενοί συνεχίζουν το… ψάξιμο προκειμένου να κάνουν τις καλύτερες δυνατές επιλογές.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ