Τοπικές Ειδήσεις

Παραβάσεις μέτρων κορωνοϊού: 3 συλλήψεις σε νυχτερινά κέντρα στη Ρόδο

Στην σύλληψη υπευθύνων λειτουργίας και στην επιβολή διοικητικών κυρώσεων σε τρεις ιδιοκτήτες καταστημάτων, εκ των οποίων τα δύο στην Μεσαιωνική Πόλη, προχώρησε συνεργείο ελέγχου της ΕΛΑΣ το Σάββατο.
Ειδικότερα οι αστυνομικοί της Α’ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου προχώρησαν στην σύλληψη και επέβαλαν πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ σε δύο ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος για εξυπηρέτηση όρθιων πελατών και στην σύλληψη και επιβολή προστίμου ύψους 3.000 ευρώ σε προσωρινά υπεύθυνο καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, με επιβολή 15νθήμερης αναστολής λειτουργίας, για εξυπηρέτηση καθήμενων πελατών στον εσωτερικό χώρο του καταστήματος.
Το Σάββατο 26 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια 77.085 έλεγχοι, από τους οποίους οι 37.193 στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Βεβαιώθηκαν συνολικά 77 παραβάσεις και πραγματοποιήθηκε 13 συλλήψεις, ως ακολούθως:
• 21 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας κ.λπ. συναφείς παραβάσεις και επιβλήθηκαν 20 πρόστιμα των 300 ευρώ και 1 των 150 ευρώ, εκ των οποίων η μια στο Νότιο Αιγαίο.
Από την έναρξη εφαρμογής των νέων μέτρων (7 Νοεμβρίου 2020), έχουν βεβαιωθεί συνολικά 59.625 ομοειδείς παραβάσεις και επιβλήθηκαν 57.505 διοικητικά πρόστιμα των 300 ευρώ και 2.120 των 150 ευρώ.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου