Αθλητικά

ΕΠΣΔ: Σήμερα η γενική συνέλευση

Η ημέρα για την διεξαγωγή της ετήσιας γενικής συνέλευση της ΕΠΣΔ, έφτασε και δεν είναι άλλη από την σημερινή.
Στις 18:00 στα γραφεία της Ένωσης θα ξεκινήσουν οι εργασίες της Γ.Σ. και σε περίπτωση μη απαρτίας, οι εργασίες θα ξεκινήσουν στις 19:00.
Τα θέματα της ημερήσια διάταξης είναι πέντε, με σημαντικότερα τον οικονομικό και διοικητικό απολογισμό της σεζόν που ολοκληρώθηκε και την έγκριση του προϋπολογισμού για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΣΔ προς ενημέρωση για την γενική συνέλευση, είναι η ακόλουθη:
«Κύριε πρόεδρε.
Έχοντας υπόψη το Καταστατικό της ΕΠΣΔ και την υπ. Αριθμ.53/14-06-2016 απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣΔ,
Σ Υ Γ Κ Α Λ Ο Υ Μ Ε
Τακτική Γενική Συνέλευση των Σωματείων – Μελών της ΕΠΣΔ, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016 και ώρα 18:00, στα γραφεία της ΕΠΣΔ (1ον χιλ. ΡΟΔΟΥ -ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ).
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
1. Ανάγνωση καταλόγου και επικύρωση πληρεξουσίων αντιπροσώπων για τον έλεγχο απαρτίας.
2. Εκλογή τριών (3) γραμματέων για την τήρηση των πρακτικών της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης σύμφωνα με το καταστατικό Άρθρο 23 παρ. β’ όπου προεδρεύει ο Πρόεδρος της ΕΠΣΔ Άρθρο 21 παρ. 3.
3. Την έγκριση των διοικητικών πεπραγμένων της Εκτελεστικής Επιτροπής.
4. Ανάγνωση και έγκριση Οικονομικού απολογισμού- έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής για το Οικονομικό έτος 2015 (1/1/2015-31/12/2015).
5. Ανάγνωση και έγκριση προϋπολογισμού του επόμενου έτους.
Εάν δεν υπάρξει απαρτία η Γενική Συνέλευση, χωρίς άλλη πρόσκληση θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα Τετάρτη 29/06/2016 στον ίδιο τόπο και ώρα 19:00.
Κάθε Σωματείο εκπροσωπείται στην Τακτική Γενική Συνέλευση από ένα Τακτικό και ένα αναπληρωματικό αντιπρόσωπο.
Οι αντιπρόσωποι με τους αναπληρωτές τους, ορίζονται με απόφαση του Δ.Σ. του Σωματείου.
Κάθε αντιπρόσωπος μπορεί να εκπροσωπήσει μόνο ένα Σωματείο.
Κάθε Σωματείο διαθέτει μία ψήφο.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν:
• Τα Σωματεία τα οποία συμμετείχαν στα πρωταθλήματα περιόδου 2014-2015 & 2015-2016 και συμμετείχαν σε επίσημους αγώνες με είκοσι (20) τουλάχιστον ποδοσφαιριστές.
• Τα Σωματεία που έχουν νόμιμα εκλεγμένες Διοικήσεις. Σωματείο- Μέλος που έχει διοίκηση διορισμένη από ένα τακτικό Δικαστήριο, έστω και για μια προσωρινή περίοδο δεν μπορεί να συμμετάσχει στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Δωδεκανήσου».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου