Αθλητικά

Ηρακλής Μαριτσών: Ενημέρωση για την ανοικτή συνάντηση

Ο Ηρακλής Μαριτσών εξέδωσε ανακοίνωση, προς ενημέρωση για όσα έγιναν στην ανοικτή συνάντηση της Πέμπτης.
Αναλυτικά:
«Πραγματοποιήθηκε χθες (σ.σ. Πέμπτη) η προγραμματισμένη ανοικτή συνάντηση του Δ.Σ. με φίλους και μέλη του συλλόγου. Σε αυτήν παρευρέθησαν όλοι οι διατελέσαντες πρόεδροι της ομάδας, Γεώργιος Παπαδημήτρης, Μιχάλης Ματσαμάς, Γρηγόρης Πίσκαπας και Βασίλειος Παπακωνσταντής, χορηγοί και επιχειρηματίες του χωριού, φυσικά δεν έλειψαν οι ‘’σφήκες’’ που βρίσκονται πάντα στο πλευρό της ομάδος.
Ο σκοπός της συνάντησης ήταν διττός, αφενός ο απολογισμός των πεπραγμένων της αθλητικής περιόδου 2019-2020 και αφετέρου ο σχεδιασμός της νέας αθλητικής χρονιάς υπό συνθήκες Covid 19.
Το Δ.Σ. ανέλυσε τα επιτεύγματά της σε οικονομικό και αγωνιστικό επίπεδο, ενώ υπογραμμίστηκαν λάθη και παραλείψεις αυτής. Τα αποτελέσματα σε οικονομικό επίπεδο καταδεικνύουν την οικονομική συνέπεια και φερεγγυότητα του συλλόγου σε αθλητές και προσωπικό, ενώ η ύπαρξη διαθέσιμου ταμείου ενθαρρύνει την δημιουργία ανταγωνιστικής ομάδας για την νέα χρονιά.
Προς το δεύτερο σκέλος με όλα τα ερωτηματικά που αφήνει ο COVID 19, διαπιστώθηκε η ανάγκη υπευθυνότητας και συσπείρωσης ενόψει των δύσκολων καιρών. Εκφράστηκε η ικανοποίηση και η στήριξη προς την υφιστάμενη διοίκηση και την παραμονή αυτής στα ηνία της ομάδας. Ο πρόεδρος Μανώλης Παπαδημήτρης υπογράμμισε ότι θα παραμείνει υπεύθυνος και συνεπής στις δύσκολες οικονομικές και αχαρτοχράφητες συνθήκες που αφήνει ο COVID 19 για το καλό του τόπου και του Ηρακλή.
Τις επόμενες ημέρες το Δ.Σ θα ανακοινώσει την ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση και εκεί θα ζητηθεί τυπικά το προσφορότερο μέτρο για την παραμονή της τωρινής διοίκησης έως και την επόμενη χρονιά».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου