Συγχαίρουμε για την μεγάλη επιτυχία του τον νέο Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο και την παράταξη του Μπροστά στο Ν. Αιγαίο, καθώς και όλους τους Δημάρχους και τους Δημοτικούς Συμβούλους που εκλέχθηκαν στα Δωδεκάνησα.

Συγχαίρουμε και όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή την εκλογική διαδικασία για τον πολιτικό πολιτισμό τον οποίο επέδειξαν και για την όρεξη τους να δουλέψουν για τοκαλό της Δωδεκανήσου.

Ευχαριστούμε όλους τους συμπολίτες μας που με την ψήφο τους και ανέδειξαν τους αξιότερους εκπροσώπους για την Δωδεκάνησο αλλά και για την Ευρωβουλή.
Το μήνυμα της κάλπης διέψευσε αυτούς που προσπάθησαν να δώσουν στις εκλογέςδημοψηφισματικό χαρακτήρα.

Δεν κατάφεραν με το σύνθημα ‘ψηφίζουμε σήμερα, αύριο φεύγουν’ να μας οδηγήσουν στην αστάθεια και την ακυβερνησία.

Ο Ελληνικός έστειλε ένα μήνυμα στην Κυβέρνηση, αλλά δεν έγινε η μεγάλη Ανατροπή που επιθυμούσε ο ΣΥΡΙΖΑ αφού δεν κατάφερε να αυξήσει τα ποσοστά του, όσο και αν προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την κρίση και τους κόπους τουελληνικού λαού όπως δεν κατάφερε να εκλέξει παρά ελάχιστους Αυτοδιοικητικούς εκπροσώπους!!

Ο ελληνικός λαός έχει αντιληφθεί ότι με ευχολόγια και κούφιες υποσχέσεις δε νμπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά.

Ψήφισε με νηφαλιότητα δίνοντας την δύναμηστην κυβέρνηση να συνεχίσει την πορεία της Ελλάδας που θα μας οδηγήσει στηνέξοδο από την κρίση και τα μνημόνια!!

Η πρόεδρος της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου
Νατάσα Βενετοκλή

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ