Αθλητικά

Οι εκλογές τα πάνε όλα πίσω στην Παστίδα

Η διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου, δεδομένου πως η θητεία του σημερινού εξέπνευσε, είναι η βασική προϋπόθεση για να δρομολογηθούν οι εξελίξεις στο πεδίο της οργάνωσης της πρώτης ομάδας ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.
Αμέσως μετά το Πάσχα, ο πρόεδρος του σωματείου Κώστας Λιαμής και οι συνεργάτες του θα προχωρήσουν σε καταγραφή των υφιστάμενων παραγοντικών δυνάμεων και του όποιου ενδιαφέροντος εκδηλωθεί από ανθρώπους, που έχουν διάθεση να ασχοληθούν με τα κοινά του Αστέρα. Τα συμπεράσματά τους θα αποτελέσουν οδηγό και για τις δικές τους αποφάσεις.
Είτε συνεχίσει είτε όχι, κάτι για το οποίο φέρεται να μην έχει αποφασίσει ακόμα, ο Κώστας Λιαμής θέλει να τελειώνει με τη Γενική Συνέλευση και τις αρχαιρεσίες μέσα στον Μάιο, ώστε είτε ο ίδιος μαζί με το σχήμα του, είτε οι παράγοντες στους οποίους ενδεχομένως να παραδώσει τη σκυτάλη, να έχουν τα απαραίτητα χρονικά περιθώρια να δουλέψουν χωρίς πίεση και να ετοιμάσουν έγκαιρα τον κορμό, στον οποίο θα στηριχθεί ο Αστέρας στις διοργανώσεις της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν.
Εξυπακούεται πως η ομάδα της Παστίδας θα δηλώσει ξανά συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries, με στόχο να πραγματοποιήσει την καλύτερη δυνατή πορεία και ταυτόχρονα να εξελίξει περαιτέρω τους πολλούς γηγενείς αθλητές που διαθέτει στις τάξεις της.
Το κατά πόσο θα συνεχίσει να κρατάει την «μπαγκέτα» στον πάγκο ο Χρυσόστομος Χάσταλης, είναι στην παρούσα φάση ένα ερώτημα που δεν μπορεί να απαντηθεί με βεβαιότητα, ακριβώς λόγω των επικείμενων εξελίξεων στα διοικητικά και του τοπίου που θα διαμορφώσουν.
Αν είναι επιθυμία του όποιου νέου Δ.Σ. η παραμονή του έμπειρου τεχνικού και ταυτόχρονα ο σύλλογος συνεχίζει να καλύπτει τις δικές του φιλοδοξίες, η ανανέωση της μεταξύ τους συνεργασίας θα είναι η πλέον πιθανή εξέλιξη.
Τέλος, τις αποφάσεις της επιτροπής των λοιμωξιολόγων για το άνοιγμα του ερασιτεχνικού αθλητισμού και κυρίως, τους όρους που θα θέσουν στο πλαίσιο των υγειονομικών πρωτοκόλλων, περιμένουν οι άνθρωποι του Αστέρα προκειμένου να δρομολογήσουν τη διοργάνωση προπονήσεων τόσο για τους ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας, όσο- και κυρίως- για εκείνους των ακαδημιών του σωματείου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου