Τοπικές Ειδήσεις

Εδωσε στη δημοσιότητα τις επιστολές παραίτησης και ανεξαρτητοποίησής του ο κ. Θ. Σωτρίλλης

Ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Θωμάς Σωτρίλλης έδωσε χθες στη δημοσιότητα τόσο την επιστολή παραίτησής του, προς τον περιφερειάρχη κ. Γ. Χατζημάρκο, όσο και την επιστολή ανεξαρτητοποίησής του, προς την πρόεδρο του περιφερειακού συμβουλίου κ. Αν. Δεληγιάννη-Ασπρου.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ
ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ
Θέμα: Παραίτηση του υπογράφοντος από την περιφερειακή παράταξη Μπροστά το Νότιο Αιγαίο.
Αξιότιμε κε. Περιφερειάρχα,
Η τελευταία μας συνάντηση και το περιεχόμενο αυτής αποτέλεσε αφορμή, μετά από ώριμη σκέψη και με μεγάλη δυσκολία, να θέσω την παραίτησή μου υπόψη εσάς και υπόψη της Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου, από την παράταξη Μπροστά το Νότιο Αιγαίο και σας παρακαλώ να την κάνετε δεκτή.
Αιτία αυτής της απόφασης, η οποία όπως επεσήμανα και παραπάνω ήταν εξαιρετικά δύσκολη και αντικρουόμενη με τις αρχές μου, ήταν, η κατά την δική σας ομολογία διατάραξη της εμπιστοσύνης σας προς το πρόσωπό μου.
Η εμπιστοσύνη, σύμφωνα με τις αρχές μου, είναι το σημαντικότερο συστατικό μιας εύρυθμης, απρόσκοπτης και αποτελεσματικής συνεργασίας.
Πιστεύω ότι, κατά την διάρκεια της θητείας μου στην παράταξή σας όπως και όλης μου της επαγγελματικής, κοινωνικής και πολιτικής πορείας, επέδειξα αφοσίωση, συνέπεια, εντιμότητα, ανιδιοτέλεια και εργατικότητα.
Τα στοιχεία αυτά αποτελούν συστατικά όλης μου της ζωής και δεν τα θέτω σε διαπραγμάτευση.
Διατηρώ την έδρα μου ως περιφερειακός σύμβουλος.
Ειλικρινά λυπάμαι που η απόφασή μου αυτή προκύπτει μέσα σε μια περίοδο που η ανθρωπότητα αντιμετωπίζει την φονική επέλαση της πανδημίας του Covid-19.
Για τον λόγο αυτό θέτω στην διάθεσή σας τις υπηρεσίες μου όπου και όποτε με χρειασθείτε τιμώντας τον όρκο μου στον Ιπποκράτη και στην κοινωνία μας.
Με εκτίμηση
Θωμάς Σωτρίλλης

Η ΔΗΛΩΣΗ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ
ΠΡΟΣ: Πρόεδρο Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου
Κα. Αναστασία Δεληγιάννη-Άσπρου
(natasad.symb@yahoo.gr)

ΘΕΜΑ: Δήλωση Ανεξαρτητοποίησης.
Με την παρούσα δήλωση, (άρθρο 101 «Λειτουργία – Παρατάξεις περιφερειακού Συμβουλίου- Αντικατάσταση του άρθρου 168 ν. 3852/2010», παρ.9, Ν. 455/2018) σας γνωστοποιώ ότι ανεξαρτητοποιούμαι από την Περιφερειακή Παράταξη « ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ», με την οποία εξελέγη Περιφερειακός Σύμβουλος της Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για την περίοδο από 1-9-2019 έως 31/12/2023, σύμφωνα με την αρίθ. Α2201/2019 Απόφαση του Δ’ Τριμελούς Τμήματος του Διοικητικού Εφετείου Πειραιά με την οποία διορθώνεται η αριθ.43/2019 (30-7-2019) απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Σύρου και παραμένω ως Ανεξάρτητος Περιφερειακός Σύμβουλος στο Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου.

Με εκτίμηση
Θωμάς Σωτρίλλης

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου