Ρεπορτάζ

Πρόσληψη ειδικού συμβούλου προσχολικής αγωγής στο Δήμο Ρόδου

Την πρόσληψη ενός ειδικού συμβούλου με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, γνωστοποίησε χθες ο δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης.
Ο νέος ειδικός σύμβουλος θα έχει ειδικότητα στις επιστήμες προσχολικής αγωγής με βασικό τίτλο σπουδών όπως ορίζεται από το ΑΣΕΠ: Πτυχίο Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών ή Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία ή Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης ή Επιστημών της Εκπαίδευσης στην Προσχολική Ηλικία ή Παιδαγωγικού Τμήματος Προσχολικής Εκπαίδευσης ή Παιδαγωγικού Νηπιαγωγών ή Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και του Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού ή Παιδαγωγικού Προσχολικής Εκπαίδευσης, ΑΕΙ πανεπιστημιακού τομέα ή πτυχίο Σχολών Νηπιαγωγών ή πτυχίο των τμημάτων εκπαίδευσης νηπιαγωγών, που λειτούργησαν στις παιδαγωγικές Ακαδημίες, της ημεδαπής ή ισότιμο και αντίστοιχο τίτλο της αλλοδαπής ή Επιστημών της Αγωγής − Προδημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου της Κύπρου.
Ο ειδικός σύμβουλος θα συνεπικουρεί το έργο του δημάρχου, θα παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες και θα διατυπώνει εξειδικευμένες γνώμες, (γραπτά ή προφορικά) που αφορούν σε θέματα σχεδιασμού προσχολικής αγωγής και υλοποίησης πολιτικών και προγραμμάτων προσχολικής αγωγής του Δήμου.
Με άλλη απόφαση του δημάρχου Ρόδου ορίστηκε ο κ. Σάββας Πάττας του Ευθυμίου ως άμισθος σύμβουλός του σε θέματα τουριστικής ανάπτυξης, λόγω αποδεδειγμένης εμπειρίας και επιστημονικής κατάρτισης.
Ο οριζόμενος δεν παρεμβάλλεται στην ιεραρχική δομή του Δήμου, δεν έχει αποφασιστικές αρμοδιότητες και δεν συνάπτει σύμβαση εργασίας οποιασδήποτε μορφής με το Δήμο και δεν καταλαμβάνει οργανική θέση στο φορέα. Επικουρεί τον δήμαρχο και υποστηρίζει για το αντικείμενο της τουριστικής ανάπτυξης τα διοικητικά όργανα, τις επιτροπές και τις αρμόδιες υπηρεσίες εφόσον του ζητείται. Δεν λαμβάνει αποδοχές και δεν δικαιούται να αξιώσει οποιοδήποτε αντίτιμο για την εθελοντική παροχή της τεχνογνωσίας του.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου