Ειδήσεις

Ερευνα για την τιμολόγηση του νερού στα ξενοδοχεία

Τη διενέργεια έρευνας για να διαπιστωθεί εάν υπάρχει απώλεια εσόδων στη ΔΕΥΑΡ από τη μη τιμολόγηση της κατανάλωσης νερού σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, ζήτησε με έγγραφό του, από τον Διευθυντή των Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών της επιχείρησης κ. Ιάκωβο Καμπούρη, ο Γενικός Διευθυντής κ. Εμμανουήλ Διακομανώλης.

Στο έγγραφο αναφέρονται τα εξής:
“Αγαπητέ κ. Καμπούρη
Ο κ. Στέργος Στάγκας – Μέλος του Δ.Σ. κατά καιρούς, σε συνεδριάσεις του Διοικητικού μας Συμβουλίου, ανέφερε ότι «… υπάρχουν Ξενοδοχειακές Μονάδες οι οποίες δεν έχουν τιμολογηθεί…», επιρρίπτοντας μάλιστα ευθύνη και μομφή προς την οικονομική μας διαχείριση και την άνιση μεταχείριση προς τους πελάτες μας, το οποίο φυσικά δεν συμβαίνει εν γνώσει μας, αλλά ούτε με επιλογή μας.

Παρακαλώ να ερευνηθούν τα καταγγελλόμενα και αν όντως υπάρχουν περιπτώσεις μη τιμολόγησης – εκ παραδρομής – να διορθωθούν.
Παρακαλείται ο κ. Στάγκας Στέργος μέλος του Δ.Σ., προς τον οποίο κοινοποιείται η παρούσα επιστολή να σας κάνει γνωστές λεπτομέρειες της αλήθειας των καταγγελιών του, ώστε η επιχείρηση να διορθώσει τυχόν παραλείψεις της.

Εξάλλου η Επιχείρηση δεν πρόκειται να ζημιωθεί οικονομικά, αφού τα υδρόμετρα καταγράφουν τις καταναλώσεις νερού και εάν ακόμα δεν έχουν τιμολογηθεί τα τέλη ύδρευσης και αποχέτευσης, θα τιμολογηθεί όλη η κατανάλωση μαζί (κλιμακωτά ανά μήνα).
Παρακαλώ για τις ενέργειές σας και την ενημέρωσή μου για τα αποτελέσματα”.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου