Ανακοινώθηκαν τα ονόματα που συνθέτουν τον συνδυασμό «Ενωτική Ποδοσφαιρική Συμμαχία Δωδεκανήσου» με επικεφαλής τον Παναγιώτη Διακοφώτη.
Αναλυτικά:
«Μετά την ολοκλήρωση της υπ. αριθμ. 76/29.01.2018 συνεδρίασης της Ε.Ε. της ΕΠΣΔ, επικυρώθηκε η μοναδική υποψηφιότητα ΄΄Ενωτική Ποδοσφαιρική Συμμαχία Δωδεκανήσου΄΄, για τη νέα Ε.Ε. και την εξελεγκτική Επιτροπή της ΕΠΣΔ για τις αρχαιρεσίες στις 09/02/2018.
Η σύνθεση του ψηφοδελτίου, έχει ως εξής:
«Ενωτική Ποδοσφαιρική Συμμαχία Δωδεκανήσου»
Υποψήφιος πρόεδρος: Διακοφώτης Παναγιώτης του Αντωνίου
Αγάς Νικόλαος του Παναγιώτη, Αδαμάκης Μιχάλη του Θεοδόσιου, Καππάκας Γεώργιος του Θωμά, Κασιώτη Σοφία του Νικολάου, Κεχαγιόγλου Γεώργιος του Ιωάννη, Λουϊζίδης Δημοσθένης (Δήμος) του Αλέξανδρου, Μικρόπουλος Ιωάννης του Θεόδωρου, Παπασεβαστός Ηρακλής του Νικολάου, Παυλίδης Γεώργιος του Μιχαήλ, Πελλός Θεοφάνης του Ιωάννη, Στεργενάκης Αναστάσιος του Αντωνίου, Στεφανάκης Θεοδόσης του Παύλου, Τσουκαλάς Ευάγγελος του Αθανάσιου, Φωτάρας Νεκτάριος του Ιωάννη, Χατζηπαυλής Δημήτριος του Μιχαήλ, Ψέλλας Χρυσόστομος (Χρήστος) του Δημητρίου.
Εξελεγκτική Επιτροπή
Γλεντής Κωνσταντίνος του Ηλία, Ιωαννίδης Νικόλαος του Μηνά, Παλαιολόγος Μιχάηλ του Αντωνίου, Σημαντηράκης Ιωάννης του Αναστάσιου, Στεργάκης Αγαπητός του Στέργου».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ