ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πειθαρχική Επιτροπή ΕΠΟ: Σε απολογία κλήθηκαν η ΑΕΡΑ και ο Κάβουρας

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΑΕΡΑ

Η ΕΠΟ ανα­κοί­νωσε τις απο­φά­σεις της Πει­θαρ­χι­κής Επι­τρο­πής. Μεταξύ αυτών η κλήση σε απο­λο­γία της ΑΕΡΑ και του Στέλιου Κάβουρα για το παι­χνίδι με τον Α.Ο. Πυλίου, καθώς η Π.Ε. δεν δημο­σί­ευσε την ορι­στική της απόφαση, προ­κει­μέ­νου να γίνει συμπλη­ρω­μα­τική πει­θαρ­χική δίωξη.

Στη σχετική ανα­κοί­νωση της Ελλη­νι­κής Ποδο­σφαι­ρι­κής Ομο­σπον­δίας ανα­φέ­ρο­νται τα ακό­λουθα:

«Η Πει­θαρ­χική Επι­τροπή της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευ­ταία της συνε­δρί­αση τις ακό­λου­θες απο­φά­σεις:

…Ανα­βάλ­λει τη δημο­σί­ευση ορι­στι­κής από­φα­σης για την υπόθεση κατά του σωμα­τείου Αφάντου Α.Ε.Ρ., προ­κει­μέ­νου να συμπλη­ρω­θεί η πει­θαρ­χική δίωξη. Μετα­βάλ­λει την πει­θαρ­χική κατη­γο­ρία που είχε απο­δο­θεί με την αρχική δίωξη και δια­τά­ζει να κληθεί σε απο­λο­γία: α) ο φίλα­θλος της φιλο­ξε­νού­με­νης ομάδας, Στέλιος Κάβου­ρας (για εξύ­βριση παίκτη αντί­πα­λης ομάδας) και β) το σωμα­τείο Αφάντου Α.Ε.Ρ.

Ορίζει νέα δικά­σιμο εκδί­κα­σης της υπό­θε­σης την 30η Νοεμ­βρίου 2023 και ώρα 16:00

(αγώνας στις 05.11.2023, Αφάντου Α.Ε.Ρ.-Α.Ο. Πυλίου Κω, για το πρω­τά­θλημα της Γ’ Εθνικής Κατη­γο­ρίας)».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.