Αθλητικά

Πειθαρχική Επιτροπή ΕΠΟ: «Καμπάνες» σε ΑΕΡΑ και Τριανταφύλλα

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ ανακοίνωσε τις αποφάσεις που πήρε κατά την τελευταία της συνεδρίαση, επιβάλλοντας ποινές στην ομάδα της ΑΕΡΑ και τον Τριαντάφυλλο Τριανταφύλλα για τα όσα διαδραματίστηκαν στο παιχνίδι με την Ελλάς Σύρου.
Αναλυτικά:
«Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία της συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.
…Επιβάλλει σε βάρος του σωματείου Αφάντου ΑΕΡ» συνολική χρηματική ποινή 2.000 ευρώ.
Επιβάλλει σε βάρος του Τριαντάφυλλου Τριανταφύλλα, τραυματιοφορέα του σωματείου, τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) χρηματική ποινή ύψους 834 ευρώ και β) ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 15 ημέρες.
Απειλεί σε βάρος του σωματείου, χρηματική ποινή ύψους 1.667 ευρώ, σε περίπτωση μη τήρησης της ποινής της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 15 ημέρες που επιβλήθηκε σε βάρος του Τριαντάφυλλου Τριανταφάλλα (αγώνας στις 14.01.2024, ΑΕΡ Αφάντου-Ελλάς Σύρου, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας)».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου