Τοπικές Ειδήσεις

Εκπόνηση και ανάπτυξη ολοκληρωμένης στρατηγικής για τον Τουρισμό

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Δήμαρχος Λέρου κ. Κολιας Μιχάλης και ο κ Αντιδήμαρχος κ. Καστής Δημήτριος, προκειμένου να προωθήσουν σημαντικά θέματα του Δήμου μας.

Την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019, σε συνέχεια των δράσεων που δεσμεύτηκαν να υλοποιήσουν μετά τη σύσκεψη της Τουριστικής Επιτροπής με τους φορείς της Λέρου σχετικά με την Τουριστική προβολή του νησιού συναντήθηκαν με τον Υφυπουργό Τουρισμού Μάνο Κόνσολα.

Ο Υφυπουργός δεσμεύτηκε για την εκπόνηση και ανάπτυξη μιας ολοκληρωμένης στρατηγικής marketing (marketing plan) για το νησί της Λέρου, σε συνεργασία του Δήμου, του Συλλόγου Ξενοδόχων Λέρου και του ΕΟΤ. Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στη συνάντηση, η Λέρος δικαιούται να έχει μια «ταυτότητα», ένα «λογότυπο» το οποίο θα αποτελεί μοναδικό χαρακτηριστικό της και θα ξεφεύγει από τα τετριμμένα.

Ο κ. Κόλιας θα συμμετάσχει επίσης στο Δ.Σ της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ν. Αιγαίου, στη Γενική Συνέλευση της Κ.Ε.Δ.Ε. καθώς και στη συνάντηση με τους Δημάρχους Λέσβου, Χίου, Σάμου και Κω, ώστε τα πέντε νησιά που σηκώνουν το μεγαλύτερο βάρος του προσφυγικού να προχωρήσουν από κοινού σε σχέδιο δράσης.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΡΟΥ

Κόλιας Μιχάλης

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου