Τοπικές Ειδήσεις

H Hotels Collection: 25 χρόνια παρουσίας στην ξενοδοχειακή αγορά

O Iωάννης Χατζηλαζάρου, ιδρυτής του ομίλου, στη «Ν»

Συνέντευξη στον Λάμπρο Καραγεώργο

Κύριε Χατζηλαζάρου, φέτος, ο όμιλος Hotels Collection, γιορτάζει 25 χρόνια παρουσίας στην ξενοδοχειακή αγορά. Ποια είναι τα στοιχεία στα οποία οφείλετε αυτή τη διαχρονική παρουσία; Προγραμματίζετε κάποιες νέες επενδύσεις; 

Είμαστε ένας όμιλος που επενδύει στο ανθρώπινο δυναμικό και στην ποιότητα των διακοπών. Έτσι κτίσαμε 25 χρονιά δυναμικής παρουσίας. Η πολλή δουλειά και η διαρκής προσπάθεια μας για αξέχαστες εμπειρίες διακοπών απέφεραν καρπούς. Δε θα σταματήσουμε να εξελισσόμαστε και να επενδύουμε στον τόπο μας.  Όσον αφορά τα νέα σχέδια μας όλα είναι πιθανά αλλά και τίποτα δεν έχει αποκλειστεί. Αρκεί να είναι μία επένδυση που θα αξίζει και θα μπορέσει να αποδώσει τα μέγιστα. Ωστόσο, η Ρόδος είναι ο τόπος που αγαπάμε και εμπιστευόμαστε στα 25 χρόνια υγιούς πορείας του ομίλου μας. Για το λόγο αυτό, για ακόμα μια φορά, το επόμενο μας επενδυτικό πλάνο θα βρίσκεται στο νησί της Ρόδου. Σύντομα θα ανακοινώσουμε τα νέα μας επιχειρηματικά σχέδια.

Οι μονάδες του Ομίλου H Hotels Collection, βρίσκονται όλες στην περιοχή της Νότιας Ρόδου, περιοχή ιδιαίτερης ομορφιάς, υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος για αυτή την επιλογή;

Η Νότια Ρόδος συνεχώς εξελίσσεται. Ο κόσμος δείχνει ολοένα και μεγαλύτερο ενδιαφέρον και αυτό αντικατοπτρίζεται και στη μαζική ανάπτυξη νέων τουριστικών μονάδων. Η περιοχή προσφέρει εξαιρετικές παραλίες και βρίσκεται πολύ κοντά στη Λίνδο. Το πρώτο μας ξενοδοχείο το χτίσαμε το 1993 και έπειτα ακολούθησαν και τα υπόλοιπα πέντε στη γύρω περιοχή.

Τα ξενοδοχεία του Ομίλου H Hotels Collection, λαμβάνουν σημαντικές διακρίσεις για το επίπεδο των υπηρεσιών τους. Ποια είναι η συνταγή που σας ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό;

Σημαντικό για εμάς είναι να προσφέρουμε στον επισκέπτη μια μοναδική εμπειρία διακοπών. Όπως αναφέρει και το σλόγκαν μας “Happiness starts with an H”, να δημιουργούμε την ευτυχία στις πιο ξέγνοιαστες τους στιγμές προσφέροντας πάντα άριστη εξυπηρέτηση. Αυτό αποτελεί το κίνητρο μας. Στόχος μας είναι να ανεβάζουμε κάθε χρόνο το επίπεδο των υπηρεσιών μας, αναδεικνύοντας πάντα την φιλοξενία του τόπου. Δεν υπάρχει κρυφή «συνταγή» σε αυτό παρά μόνο η αγάπη μας για την φιλοξενία και ένα ισχυρό ανθρώπινο δυναμικό με μεράκι.

Στην ιστοσελίδα της νέας μονάδας Mayia Exclusive Resort & Spa, αναφέρεται ότι ο επισκέπτης απολαμβάνει προσωποποιημένες υπηρεσίες σε ένα Premium All inclusiveπεριβάλλον. Πώς το καταφέρνει αυτό δεδομένου ότι είναι ένα all inclusive περιβάλλον;

Ο επισκέπτης του Mayia απολαμβάνει τις υπηρεσίες που προσφέρει το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό μας. Είναι μία αλυσίδα που ξεκινάει με την παραδοσιακή ροδίτικη φιλοξενία και καταλήγει σε ευρωπαϊκών δεδομένων υπηρεσίες, με κύριο γνώμονα τη δημιουργία όμορφων αναμνήσεων. Γι’ αυτό το λόγο το ξενοδοχείο μας προσφέρει επώνυμα μόνο προϊόντα και φυσικά εστιατόρια που καλύπτουν μεγάλο αριθμό προτιμήσεων.

Ποια είναι η εκτίμηση σας για τη φετινή τουριστική χρονιά σε τοπικό επίπεδο;

Η Ρόδος αποτελεί έναν διαχρονικά αγαπημένο και διάσημο προορισμό διακοπών, με σταθερά δυναμική παρουσία στο τουριστικό προσκήνιο. Για ακόμα μια σεζόν, η προσπάθεια όλων των τουριστικών φορέων απέδωσε σε μια ελαφρώς πιο πρόσφορη χρονιά στο κομμάτι αφίξεων και εσόδων.

Ως προς την προβολή της Ρόδου, πώς αξιολογείτε τις ενέργειες που γίνονται από τους αρμόδιους φορείς ;

Οι αρμόδιοι φορείς προβάλλουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον τόπο μας. Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει ότι πρέπει να επαναπαυθούμε σε αυτό. Ο κόσμος έχει διαφορετικές απαιτήσεις και έτσι πρέπει να εξελίξουμε και εμείς την προβολή της Ρόδου. Σημαντική ενέργεια προβολής είναι οι εκθέσεις που συμμετέχουμε κάθε χρόνο και στη συνέχεια έρχονται όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που ωθούν τον κόσμος να αλληλοεπιδρά άμεσα με εμάς.

Πηγή naftemporiki.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου