Ειδήσεις

Συνάντηση του Δ.Σ του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου

Στα πλαίσια του προγράμματος συναντήσεων και επαφών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου με Υπηρεσίες και φορείς υγείας της περιοχής μας, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014 συνάντηση με την Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Διοικητής κ. Παπανικόλας Βασίλης ,ο Υποδιοικητής κ. Κορναρόπουλος Ευγένιος, ο Πρόεδρος των Νοσοκομειακών Ιατρών κ. Κινούς Βασίλειος, ο Συντονιστής Διευθυντής της ορθοπεδικής κλινικής κ. Σοκορέλος Μιχαήλ , ο αντιπρόεδρος του ΙΣΡ οκ. Αναγνώστης Θ. ο Γ. Γραμματέας του ΙΣΡ κ. Τσέρκης και τα μέλη του ΔΣ του ΙΣΡ κ.κ. Μυροφόρου Ι., Κλωνάρης Μ. και η κα Καλιοτζόγλου Α.

Ο πρόεδρος κ. Χρήστος Μαντάς παρουσίασε τις θέσεις του Ιατρικού Συλλόγου της Ρόδου και παρέδωσε υπόμνημα με τις προτάσεις του. Ο Διοικητής κ. Παπανικόλας συμφώνησε με τις επισημάνσεις του ΙΣΡ σχεδόν σε όλα τα προβλήματα που προκύπτουν και αποδέχτηκε την πρόταση για μια κοινή δράση διεκδίκησης .
Ο κίνδυνος αποδιοργάνωσης είναι ορατός λόγω ελλείψεων σε προσωπικό, ωστόσο λόγω των υπεράνθρωπων προσπαθειών και τον υπερβάλλοντα ζήλο όλων των εργαζομένων το Νοσοκομείο παρέχει αξιόπιστα τις υπηρεσίες του.

Η συνάντηση διήρκησε δυο ώρες και συμφωνήθηκε μεσούσης της κρίσης να προωθηθεί περαιτέρω η συνεργασία της Διοίκησης του ΓΝΡ και του ΙΣΡ για την εξεύρεση λύσεων σε όλο το φάσμα της Υγείας στα νησιά της περιοχής μας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου