Αθλητικά

Πάντα στην κορυφή η ομάδα Ρουμπίνη

Mε απόλυτη επιτυχία συμμετείχε το DAS STREETFIGHTING TEAM ROUBINIS στο 4ο  INTERNATIONAL STREETFIGHTING CUP της Διεθνούς Ομοσπονδίας, ΙΝΤΕRNATIONAL STREETFIGHTING UNION (I.S.U.), που διεξήχθη στο Λαγκαδά  Θεσσαλονίκης στις 23 Νοεμβρίου 2014, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών  (E.O.Π.Τ.).

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε το Δημοτικό Γήπεδο Λαγκαδά, αθλητές και θεατές, για να συμμετέχουν και να  παρακολουθήσουν τους αγώνες. Η διοργάνωση είχε διάφορα αγωνίσματα όπως kick boxing – low kicks, mma, grappling, τεχνικές αυτοάμυνας, ενώ εντυπωσίασε σε όλους τους παρευρισκόμενους, αθλητές και μη, το αγώνισμα knifefighting, το οποίο και είναι βασικό αγώνισμα στους αγώνες της I.S.U.

O μαθητής του DAS STREETFIGHTING TEAM ROUBINIS, Σαγανάς Νικόλαος, παρουσιάζοντας ένα εκπληκτικό πρόγραμμα, κέρδισε τη πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο  στις τεχνικές αυτοάμυνας,  ενώ επίσης κατέκτησε το AΡΓΥΡΟ μετάλλιο στο αγώνισμα KNIFEFIGHTING LONG KNIFE, και το ΧΑΛΚΙΝΟ μετάλλιο στο αγώνισμα KNIFEFIGHTING  SHORT KNIFE.

Nα σημειωθεί ότι ο Δάσκαλος του συλλόγου κ. Ρουμπίνης Γεώργιος, κατόπιν πρόσκλησης του Κ. HICKEN STUART 10ο DAN SHOTOKAN KARATE, Προέδρου της Διεθνούς Ομοσπονδίας MARTIAL ARTS FEDERATION OF GREAT BRITAIN, συμμετείχε στο διεθνές σεμινάριο πολεμικών τεχνών το οποίο διεξήχθη στις 18-19 Οκτωβρίου 2014 στο BRILLINGHTON ΜΕΓΑΛΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ.

Στο σεμινάριο αυτό δίδαξαν GRANDMASTERS και MASTERS από όλο τον κόσμο, ο καθένας στο στυλ και στη πολεμική τέχνη την οποία ειδικεύεται και μεταξύ αυτών και ο κ. Ρουμπίνης Γεώργιος που δίδαξε STREETFIGHTING. Οι παρευρισκόμενοι δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από την τεχνική κατάρτιση του κ. Ρουμπίνη, ενώ του προτάθηκε επισήμως και παρουσία όλων των παρευρισκομένων  η θέση του αντιπροσώπου της Ομοσπονδίας στην Ελλάδα, πρόσκληση η οποία έγινε αποδεκτή, καθώς επίσης και του απονεμήθηκε ο βαθμός του 5ου  DAN STREET SELF DEFENCE της Ομοσπονδίας.

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου