Κατηγορούμενος για τα αδικήματα της κλοπής και της παράνομης εισόδου στη χώρα.

Μετά την σύλληψη του Αλβανού κακοποιού Αρμπέρ Μπάκο που πυροβόλησε αδιακρίτως στο νυχτερινό μαγαζί του Μικρολίμανου η αστυνομία προχώρησε και σε άλλες συλλήψεις κακοποιών οι οποίοι είχαν διαπράξει και άλλες αιματηρές επιθέσεις.

Όπως προκύπτει από πληροφορίες της αστυνομίας ο Αλβανός το 2012 ήταν φυλακισμένος στις φυλακές της Κω.Συγκεκριμένα το 2009 φυλακίστηκε στο Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού, με Ένταλμα Σύλληψης Ανακριτή Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης, κατηγορούμενος για τα αδικήματα της κλοπής και της παράνομης εισόδου στη χώρα.

Κατ’ εκδίκαση του παραπάνω εντάλματος σύλληψης, εκδόθηκε το 2009 απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αιγαίου, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης επτά ετών και έξι μηνών. Το 2010 μετήχθη από το ανωτέρω Κατάστημα Κράτησης, στο Κατάστημα Κράτησης Τρικάλων. Το 2011 μετήχθη στο Κατάστημα Κράτησης Αλικαρνασσού. Το 2012 από το Κατάστημα Κράτησης Κω, μετήχθη στο Κατάστημα Κράτησης Δομοκού. Στις 05-08-2014 αποφυλακίστηκε από το Κατάστημα Κράτησης Μαλανδρίνου.

kosnews24.gr

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ