Τοπικές Ειδήσεις

Ψήφισμα Παγκωακής Αδελφότητας Ρόδου “Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ”, για την απώλεια του Αριστοτέλη Παυλίδη

Μεγάλη θλίψη διακατέχει τα μέλη της Κωακής Παροικίας της Ρόδου που η γενέτειρα έχασε ένα επιφανές μέλος της κοινωνίας της.

Ο θάνατος του Αριστοτέλη Παυλίδη – Τέλη, για εμάς τους Κώους – αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στα πολιτικά πράγματα της Δωδεκανήσου και όχι μόνον.

Ο εκλιπών υπηρέτησε την Πολιτική και την Πατρίδα του με σθένος και αφοσίωση, υπηρετώντας ως Βουλευτής, Υπουργός, μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κω, Πρόεδρος του Διεθνούς Ιπποκράτειου Ιδρύματος και Μέλος του Συμβουλίου της Ευρώπης Η Παγκωακή Αδελφότητα Ρόδου «Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» στο άκουσμα του Θανάτου του εξέδωσε το εξής ψήφισμα:

ΨΗΦΙΣΜΑ

 

Το Δ. Σ. της Παγκωακής Αδελφότητας Ρόδου «Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ», στο θλιβερό άγγελμα του θανάτου του εκλεκτού Μέλους της Κωακής Κοινωνίας, πρώην Βουλευτή, πρώην Υπουργού, μέλους του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κω, Πρόεδρο του Διεθνούς Ιπποκράτειου Ιδρύματος και πρώην Μέλους του Συμβουλίου της Ευρώπης

 

Αριστοτέλη Παυλίδη,

 

Συνήλθε έκτακτα, σήμερα, Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 9:00 π. μ. και αποφάσισε ομόφωνα:

1. Να καταθέσει το ποσόν των 50,00 Ευρώ στο Ίδρυμα «Άγιος Ανδρέας» εις μνήμην του εκλιπόντος,

2. Να εκφράσει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του,

3. Να δημοσιεύσει το παρόν στον Τοπικό Τύπο της Ρόδου και της Κω.

Ο Πρόεδρος                Η Γεν. Γραμματέας

Μιλτιάδης Κώτσου      Διονυσία Πελεκάνου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου