Χωρίς το παραμικρό άγχος, δεδομένου πως είναι το αουτσάιντερ του ζευγαριού, αλλά και με αδιαπραγμάτευτη θέληση να διεκδικήσει ό, τι καλύτερο του προσφέρει το παιχνίδι, έχοντας ως παράδειγμα την παρουσία του στα πρώτα 60’ του πρόσφατου αγώνα με την ΑΕΡΑ, θα μπει το Σάββατο ο Άγιος Γεώργιος στο γήπεδο των Μαριτσών, για να αντιμετωπίσει τον Ηρακλή.
Η ειλικρινής προσέγγιση της πραγματικότητας θέτει ως πρώτο ζητούμενο για τους «κιτρινόμαυρους» την αποφυγή απωλειών, δεδομένου πως το ασύγκριτα πιο σημαντικό, είναι το εντός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί με την ΑΕ Κω. Έτσι, το πλέον πιθανό είναι ο Μιχάλη Τσελεπίδης, ο οποίος ταλαιπωρείται από τράβηγμα, να προφυλαχθεί, όπως και να μην διακινδυνευτεί η πρόωρη χρησιμοποίηση του Δημήτρη Διονυσακόπουλου, που άρχισε να προπονείται για πρώτη φορά από την έναρξη των φετινών δραστηριοτήτων της ομάδας, μετά από ένα επαγγελματικά πιεστικό καλοκαίρι.
Στον αντίποδα, στη διάθεση του Σάσα Γιόνοβιτς τίθεται ξανά ο Γιώργος Κοτσίκος, ο οποίος εξέτισε στο παιχνίδι με την ΑΕΡΑ την ποινή της μίας αγωνιστικής, που του επιβλήθηκε για την αποβολή του από το ματς της πρεμιέρας κόντρα στην Αναγέννηση Ασφενδιού.
Τέλος, στην αποδέσμευση του αριστερού μπακ Γιώργου Τσακίρη προχώρησε ο Άγιος Γεώργιος, ικανοποιώντας το σχετικό αίτημα του ποδοσφαιριστή.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ