Σε φρεσκάρισμα της ενδεκάδας, αφ’ ενός για να αποφορτίσει τους ποδοσφαιριστές που θα σηκώσουν το βάρος στο εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Δόξα Ψίνθου, την προσεχή Κυριακή, αφ’ ετέρου δε για να απλώσει τον χρόνο συμμετοχής σε όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες, θα προχωρήσει ο Παναγιώτης Μπεκιάρης στο ματς που περιμένει τον Διγενή σήμερα στις 4 το απόγευμα στην Παστίδα, με αντίπαλο τους Νέους του Ιάλυσου για τη δεύτερη φάση του κυπέλλου Δωδεκανήσου.
Ο τεχνικός των Κοσκινιατών περιμένει από την ομάδα του να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις, καθώς η τελευταία, στο παιχνίδι με την Κατταβιά στο Κορακόνερο, τον άφησε με παράπονα.
Παρότι το αποτέλεσμα δεν ήταν αρνητικό και το τελικό 1-1 πρόσθεσε στο ενεργητικό της ομάδας έναν σημαντικό βαθμό, ο προπονητής της εκτιμά πως δεν πλησίασε τις πραγματικές της δυνατότητες, παρασυρόμενη στον ρυθμό του αντιπάλου της, αντί να επιβάλλει τον δικό της.
Στο σημερινό παιχνίδι με τους Νέους του Ιάλυσου είναι πολύ πιθανό να προφυλαχθεί ο αμυντικός Βασίλης Παπασταμάτης, ο οποίος αισθάνεται βαρύ το πόδι του, ενώ κανονικά προπονείται πλέον ο νεαρός επιθετικός Φραγκίσκος Λυκοπάντης, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ