Ρεπορτάζ

«Μαύρη τρύπα» από τον πρώην Δήμο Πεταλούδων 800.000 ευρώ!

Περίπου 800.000 ευρώ θα χρειαστεί να καταβάλει ο Δήμος Ρόδου, προκειμένου να καλυφθεί η μαύρη τρύπα, που φέρεται να άφησε ο πρώην Δήμος Πεταλούδων στο Ταμείο Συντάξεως του Λογιστηρίου του κράτους!
Ο αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Σάββας Διακοσταματίου, βρέθηκε μπροστά σε αυτή την δυσάρεστη έκπληξη, έπειτα από αίτηση συνταξιοδότησης δημοτικού υπαλλήλου που προέρχεται από τον Καποδιστριακό Δήμο Πεταλούδων.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «δ», διαπιστώθηκε, έπειτα από αίτηση συνταξιοδότησης, που κατέθεσε δημοτικός υπάλληλος του πρώην Δήμου Πεταλούδων, ότι  υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες του συγκεκριμένου Δήμου, πριν το 2011, που δεν τακτοποιήθηκαν μέχρι σήμερα, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στον αέρα η διαδικασία συνταξιοδότησης όχι μόνο του συγκεκριμένου υπαλλήλου αλλά, όπως εκτιμάται, και άλλων περίπου 15 υπαλλήλων, που προέρχονται από τον ίδιο Δήμο.
Όπως προκύπτει από τις ίδιες πληροφορίες, έπειτα από διερεύνηση του θέματος, προκειμένου να διαπιστωθεί ακριβώς τι έχει συμβεί και σε ποιο ύψος ανέρχεται η μαύρη τρύπα, φέρεται να προέκυψε πως δεν έχουν καταβληθεί εισφορές εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ από τον πρώην Δήμο Πεταλούδων.
Το πρόβλημα ήρθε στην επιφάνεια έπειτα από την αίτηση συνταξιοδότησης του συγκεκριμένου υπαλλήλου, ο οποίος ξαφνικά διαπίστωσε ότι δεν μπορεί να πάρει τα χρήματά του!
Η καταβολή των 800.000 ευρώ από τον Δήμο Ρόδου, βρίσκεται στο στάδιο της τακτοποίησης, ώστε και ο υπάλληλος να μπορέσει να πάρει την σύνταξή του αλλά και να μην αντιμετωπίσουν το ίδιο πρόβλημα στην συνέχεια, υπάλληλοι που προέρχονται από τον πρώην Δήμο Πεταλούδων.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου