Ενας «γενναίος» δάσκαλος και δυο μοναδικοί και ατρόμητοι μαθητές του έδωσαν στους Αρκιούς άλλη διάσταση στην εθνική επέτειο και την παρέλαση.
Οι μοναδικοί μαθητές του δημοτικού σχολείου στο νησάκι παρήλασαν στην πλατεία κρατώντας περήφανοι τη σημαία κι έχοντας στο πλευρό τους τον δάσκαλό τους Τάσο Ζιάσκα.
Ο νεαρός εκπαιδευτικός ,στην εσχατιά των Αρκιών με τους 44 μόνιμους κατοίκους ,αντιλαμβάνεται φαίνεται καλά το λειτούργημά του και μέσα και έξω από την τάξη.
Το μυαλό και η καρδιά του τον οδήγησαν να κατανοήσει γιατί δεν δεν είναι…περιττή και αχρείαστη η παρέλαση για τους δύο πολύτιμους μαθητές του!
Κι όχι μόνο. Αλλά και για τους γονείς και την μικρή κοινωνία.
Εύγε λοιπόν στους γενναίους των Αρκιών!































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.