Την Κυριακή στο γήπεδο της Τήλου, διεξήχθη φιλικό παιχνίδι, ανάμεσα στον τοπικό Αθλητικό Σύλλογο και τον Αστέρα Μασάρων, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των ομάδων ενόψει της συμμετοχής τους στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας.
Για την ιστορία η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε στο ισόπαλο σκορ 3-3, με τους Μασαρενούς να εκδίδουν την ακόλουθη ευχαριστήρια ανακοίνωση:
«Το διοικητικό συμβούλιο, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα Μασάρων, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν την ομάδα του Α.Σ. Τήλος για την φιλοξενία. Ήταν μεγάλη μας τιμή η επίσκεψή μας σε ένα τόσο φιλόξενο νησί, με εξίσου υπέροχους και φιλόξενους ανθρώπους.
Ο Α.Σ. Τήλος καλώντας μας στο όμορφό τους νησί, έδωσε την δυνατότητα στα παιδιά μας, να ζήσουν μια εμπειρία πρωτόγνωρη για τους περισσότερους, αγωνιζόμενοι, σε μια δύσκολη έδρα. Παράλληλα, γίναμε περισσότερο οικογένεια, αφού όλοι μαζί περάσαμε όμορφες “κυανόλευκες”, οικογενειακές στιγμές.
Ένα υπέροχο ταξίδι, όπου όλα κύλησαν ονειρικά έφτασε στο τέλος του. Ευχαριστούμε εκ νέου τους ανθρώπους του Α.Σ. Τήλος για όλα όσα μας παρείχαν. Με την σειρά μας, τους ευχόμαστε μια χρόνια γεμάτη υγεία, επίτευξη στόχων και δύναμη, στις δυσκολίες που ως νησιωτική ομάδα είναι πολλαπλές για εκείνους».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ