Τη φανέλα της Καλλιθέας στον 2ο όμιλο νότου της Καλλιθέας θα φορέσει ο Δημήτρης Τσακίρης… Ο 18χρονος Ροδίτης πλέι-μέικερ έδωσε τα χέρια με τους πρωταθλητές Δωδεκανήσου και θα ενισχύσει την προσπάθεια τους με στόχο την παραμονή στην κατηγορία. Ο ταλαντούχος αθλητής και γιος του προπονητή Γιάννη Τσακίρη, πέρσι πήρε το «βάπτισμα του πυρός» στην Α2 Κατηγορία με τον Α.Σ.Ε. Δούκα. Τα τελευταία χρόνια, ο Τσακίρης είχε μετακομίσει στην Αθήνα και έπαιξε στα Εκπαιδευτήρια παράλληλα με τις μαθητικές του υποχρεώσεις.
Η πορεία του είναι συνεχώς ανοδική και φέτος καλείται να πιάσει την ευκαιρία από τα μαλλιά και να αποτελέσει το βασικό πόιντ-γκαρντ της Καλλιθέας. Τα χαρτιά του εστάλησαν ήδη στην Ε.Ο.Κ. και τέθηκε στη διάθεσή του Σεραφείμ Θεοδοσίου για το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ο νεαρός αθλητής ξεκίνησε να παίζει στα τμήματα υποδομής του Γ.Σ. Διαγόρας και θεωρείται μία εξαιρετική περίπτωση για τη ροδίτικη ομάδα. Ο Τσακίρης θα έρθει στη Ρόδο από την επόμενη εβδομάδα και θα τεθεί στη διάθεσή του Σεραφείμ Θεοδοσίου για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Μάλιστα τις προηγούμενες μέρες υποβλήθηκε σε μικρή επέμβαση (κύστη κόκκυτος) και θα μπορέσει να μπει στο πρόγραμμα σε λίγο καιρό.
ΤΟ «ΠΑΡΕ-ΔΩΣΕ» ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΑΝ: Σάββας Ματσαμάς (από Γαλάζια Ακαδημία), Νίκος Κανύχης (από Νίκη Αμαρουσίου), Μιχάλης Χατζηγεωργίου (από εφ. Κολοσσού), Μιχάλης Χατζηδημητρίου (από Γ.Α.Σ. Ιάλυσος), Βασίλης Λιβισιανός (από Γαλάζια Ακαδημία), Δημήτρης Τσακίρης (από Α.Σ.Ε. Δούκα)
ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ: Γιάννης Σκορδάλης, Σταύρος Παρδακάς, Βασίλης Εκινέ, Άρης Γυφτάκης, Φίλιππος Παπακωνσταντίνου, Πάνος Παναγιωταράκος, Φώντας Μπιλλιάς, Νίκος Παππάς, Σπύρος Μήτσης
ΕΦΥΓΑΝ: Μάκης Δούβαλης, Παναγιώτης Κούρος (δαν. Ροδίων Άθλησις), Γιάννης Κούρος (δαν. Ροδίων Άθλησις), Γιώργος Συμιακός (δαν. Ροδίων Άθλησις)

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ