Αθλητικά

Δαμάγητος: Ανασυγκρότηση του Δ.Σ. και… Παλάζης

Εξελίξεις σε διοικητικό επίπεδο προέκυψαν στην ομάδα του Δαμάγητου. Ο σύλλογος με ανακοίνωση που εξέδωσε, ενημέρωσε ότι την Κυριακή 7 Οκτωβρίου στις 19:00 στην αίθουσα του πνευματικού κέντρου Θεολόγου θα γίνει έκτακτη γενική συνέλευση, με τρία θέματα στην ημερήσια διάταξη, με σημαντικότερο όλων την ανασυγκρότηση και συμπλήρωση του Δ.Σ.
Οι πληροφορίες της «δσπορ» αναφέρουν ότι υπάρχουν πρόσωπα που θέλουν να εμπλακούν στην διοίκηση για να βοηθήσουν την ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας, γι’ αυτό και αποφασίστηκε η έκτακτη Γ.Σ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
« Ο Α.Π.Σ. Δαμάγητος και το παρόν διοικητικό συμβούλιο, ύστερα από συνέλευση, ανακοινώνουν επίσημα την διεξαγωγή έκτακτης γενικής συνέλευσης.
Για τον προαναφερόμενο λόγο καλεί τα μέλη του συλλόγου, όπως και κάθε ενδιαφερόμενο να παρευρεθούν στην αίθουσα του πνευματικού κέντρου Θεολόγου για την διεξαγωγή των παρακάτω διαδικασιών:
1. Εγγραφή- επανεγγραφή μελών του συλλόγου και εξόφληση συνδρομών αυτών.
2. Παρουσίαση οικονομικής ενημέρωσης.
3. Ψηφοφορία ανασυγκρότησης και συμπλήρωσης του διοικητικού συμβουλίου.
Η έκτακτη γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Κυριακής 7/10/2018 και ώρα 19:00. Σε περίπτωση που δεν παρευρεθούν τα απαιτούμενα μέλη του συλλόγου, νέα και παλιά, η έκτακτη γενική συνέλευση θα εκκινήσει και θα ολοκληρωθεί στις 20:00.
Παρακαλούμε για την ενημέρωσή σας και ευελπιστούμε για την παρουσία σας».
Εκτός από τα διοικητικά, ο Δαμάγητος βρίσκεται μία ανάσα από την ολοκλήρωση μίας σπουδαίας μετεγγραφής για τα δεδομένα της Β’ Κατηγορίας. Ο σύλλογος έχει συμφωνήσει προφορικά με τον έμπειρο μεσοεπιθετικό Τάσο Παλάζη που πρόσφατα αποδεσμεύθηκε από τον Άρη Αρχαγγέλου.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ» μέσα στα επόμενα 24ωρα θα τακτοποιηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες που έχουν απομείνει, έτσι ώστε ο Δαμάγητος να ανακοινώσει επίσημα την μετεγγραφή του Τάσου Παλάζη.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου