Βρετανός γκέι τουρίστας, που έκανε τις διακοπές του σε ενοικαζόμενο διαμέρισμα στo Φαληράκι της Ρόδου, έπεσε θύμα έντονων παρενοχλήσεων από ομάδα νεαρών, οι οποίοι έμειναν όλη τη νύχτα έξω από το διαμέρισμά του το βράδυ της περασμένης Τρίτης, απευθύνοντας ειρωνικά σχόλια και καλώντας τον να βγει έξω για να τα “πούνε”μαζί του.

Τρομοκρατημένος ο τουρίστας, ηλικίας περίπου 45 ετών, ζητούσε με μηνύματα από τον ταξιδιωτικό του πράκτορα Independent Travel Experts, που έκλεισε το διαμέρισμα μέσω του σπεσιαλίστα για Ελλάδα τουρ οπερέιτορ Olympic Holidays, να τον βοηθήσει, καθώς παρά τις κλήσεις η τοπική αστυνομία, όπως αναφέρει, δεν έκανε τίποτα.

Η ταξιδιωτική πράκτορας Emma Westwood, του Independent Travel Experts με έδρα το Alton, Hampshire, ξύπνησε στις 7 το πρωί της Τετάρτης για να βρει περίπου 20 μηνύματα από τον πελάτη της που ζητούσε βοήθεια. Ο τουρίστας είναι πιστός πελάτης του εν λόγω γραφείου και ταξιδεύει συχνά μόνος του.

“Είχε κλειδώσει και ήταν τόσο φοβισμένος”, δήλωσε η Westwood, η οποία μέσω του Facebook, ζήτησε από τους συναδέλφους της που έχουν ανθρώπους στη Ρόδο να βοηθήσουν. Η κινητοποίηση ήταν άμεση από τον Olympic Holidays. Μέσα σε μια ώρα βοήθησαν τον Βρετανό να απομακρυνθεί από το διαμέρισμα και να μεταφερθεί σε άλλο κατάλυμα.

Ο πελάτης ανέφερε στην πράκτορα αργότερα ότι νοιώθει πολύ κουρασμένος αλλά ήταν χαρούμενος και ανακουφισμένος στο νέο του κατάλυμα, αφού γλύτωσε από τον προσωπικό του εφιάλτη.

Άλλοι πράκτορες έσπευσαν να στείλουν μέσω του Face Book μηνύματα συγχαρητηρίων στην πράκτορα και στο προσωπικό της Olympic Holidays, εκφράζοντας παράλληλα το σοκ και τη θλίψη τους για όσα βίωσε ο γκέι Βρετανός τουρίστας στη Ρόδο.

Πηγή: tornosnews.gr

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ