Παρότι αυτή την στιγμή τα πρωταθλήματα της Super League2 και της Football League βρίσκονται στον αέρα, καθώς παραμένει αδιευκρίνιστος ο τρόπος που θα διεξαχθούν, αλλά και η μορφή που θα έχουν, αυτό που έγινε γνωστό είναι ότι οι δηλώσεις συμμετοχής… πήραν παράταση και θα πρέπει να κατατεθούν έως την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου (η αρχική ημερομηνία ήταν η Παρασκευή 28 Αυγούστου).
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σχετικό έγγραφο έχει αποσταλεί σε όλες τις ΠΑΕ, τόσο της Super League2 όσο και της Football League, όπου γίνεται αναφορά ότι το αργότερο μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου θα πρέπει οι ομάδες να έχουν δηλώσει την συμμετοχή τους.
Αυτό όμως δεν προϋποθέτει ότι δεν θα υπάρξει και νέα παράταση, από την στιγμή που είναι δεδομένο ότι τα πρωταθλήματα δεν πρόκειται να ξεκινήσουν νωρίτερα από τα μέσα ή τα τέλη Οκτωβρίου, ενώ ακόμα παραμένει άγνωστο αν θα υπάρχουν και οι δύο κατηγορίες ή μία ενιαία Β’ Εθνική.
Σε κάθε περίπτωση, οι εξελίξεις πρόκειται να ακολουθήσουν μέσα στις επόμενες ημέρες, οπότε η προσοχή όπως φαίνεται επικεντρώνεται σε πολλά μέτωπα.
Πρόσκληση εκδήλωσης χορηγικού ενδιαφέροντος
Από εκεί και πέρα, ανακοίνωση με την οποία καλεί εταιρείες να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για τα εμπορικά και χορηγικά δικαιώματα των πρωταθλημάτων Super League2 και Football League της σεζόν 2020-2021, εξέδωσε η Ένωση.
Αναλυτικά:
«Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος εμπορικών και χορηγικών δικαιωμάτων Super League 2 και Football League 2020-2021.
Η Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β’ Εθνικής Κατηγορίας Super League 2 – Football League, που εδρεύει στην Αθήνα (Θεμιστοκλέους 42, Τ.Κ. 10678), προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενη και νόμιμα λειτουργούσα εταιρεία, να συμμετάσχει σε εκδήλωση ενδιαφέροντος για την εκμετάλλευση των εμπορικών και χορηγικών δικαιωμάτων των Πρωταθλημάτων Super League 2 και Football League αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.
Η Ένωση καλεί όσους ενδιαφέρονται και έχουν τα προσόντα που αναφέρονται στην σχετική πρόσκληση να υποβάλλουν τις προσφορές τους μέχρι την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 12:00 στην υπηρεσία πρωτοκόλλου της Ένωσης, Θεμιστοκλέους 42, Αθήνα, Τ.Κ. 10678 (τηλ. 210-3386364)».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ