Συγκρατημένα και προσεκτικά εξελίσσεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Ευκλή στις εγκαταστάσεις του Αγίου Σουλά. Το διάστημα της αγωνιστικής απραξίας, στο οποίο υποχρεώθηκαν οι ερασιτέχνες αθλητές, ήταν φέτος υπερβολικά μεγάλο και διαβλέποντας τον κίνδυνο η πρόωρη επιβάρυνση να προκαλέσει τραυματισμούς, ο προπονητής Παναγιώτης Καρίκης επέλεξε ένα πιο χαλαρό και ευέλικτο πρόγραμμα για τις πρώτες προπονήσεις, με στόχο να αρχίσει να το εντείνει σταδιακά από το ξεκίνημα της επόμενης εβδομάδας.
Ο τεχνικός των νεοφώτιστων υποδέχθηκε χθες τον Βαγγέλη Αγγελή, ο οποίος έχασε την πρώτη εβδομάδα δουλειάς λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Στις αρχές του επόμενου μήνα θα ακολουθήσει ο Δημήτρης Τομάζος, το όνομα του οποίου είναι πλέον το μοναδικό που αναγράφεται στο απουσιολόγιο.
Η ρουτίνα της καθημερινότητας θα σπάσει για τους ποδοσφαιριστές του Ευκλή το Σάββατο, 5 Σεπτεμβρίου, οπότε και θα αντιμετωπίσουν τον Φοίβο στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα της προετοιμασία τους.
Το προγραμματισμένο για τις 2 του μήνα δίτερμα με την ομάδα Κ-18 του Ιάλυσου ματαιώθηκε, λόγω της ανετοιμότητας των «τοξοβόλων».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ