Μία πρώτη γεύση από τα «ζόρια» που τους περιμένουν τις επόμενες εβδομάδες, θα πάρουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Κλεόβουλου. Το ραντεβού τους με τον προπονητή Δημήτρη Δογιάμα και τα μέλη της διοίκησης έχει κλειστεί για τις 3:30 το απόγευμα στα αποδυτήρια του γηπέδου της Λίνδου, όπου θα μοιραστούν οι απαραίτητες οδηγίες για το διάστημα της προετοιμασίας. Θα ακολουθήσει ο αγιασμός και η πρώτη προπόνηση, την οποία θα ακολουθήσει άλλη μία αύριο Σάββατο.
Οι παίκτες του Κλεόβουλου θα επιστρέψουν στο γήπεδο τη Δευτέρα, οπότε και θα αρχίσουν τα πραγματικά δύσκολα, τόσο λόγω του απαιτητικού προγράμματος του Δημήτρη Δογιάμα , όσο και των υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούν, τούτη την εποχή, στην περιοχή.
Στη σημερινή πρώτη προπόνηση αναμένεται να δώσει το παρών το σύνολο των ποδοσφαιριστών που συνθέτουν το ρόστερ και οι πάντες στη Λίνδο αισιοδοξούν για μία προετοιμασία χωρίς απρόοπτα, η οποία θα επιτρέψει στον Κλεόβουλο να παρουσιάσει στις διοργανώσεις της νέας σεζόν ένα απόλυτα ανταγωνιστικό σύνολο.
Σημειώνεται, πως το πρώτο φιλικό παιχνίδι μονταρίσματος θα είναι αυτό με τον Άρη στις 12 Σεπτεμβρίου, καθώς ο προγραμματισμένος για τις 5 του μήνα αγώνας με την ομάδα Κ-18 του Ιάλυσου ματαιώθηκε.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ