ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Χειρουργείται στο Αννόβερο ο 46χρονος Στέφανος με τις ευχές όλης της ροδιακής κοινωνίας

Μαίρη Φώτη 1 λεπτό ανάγνωση
ΣTEΦANOΣ
Μέγεθος γραμμάτων

Οι ευχές της κοι­νω­νί­ας της Ρόδου, συ­νο­δεύ­ουν τον 46χρονο Στέ­φα­νο Αρα­πά­κη, που σή­με­ρα θα υπο­βλη­θεί σε χει­ρουρ­γι­κή επέμ­βα­ση στο κε­φά­λι, σε κλι­νι­κή στο Αν­νό­βε­ρο της Γερ­μα­νί­ας.

Ο 46χρο­νος, ανα­χώ­ρη­σε με την σύ­ζυ­γό του για τη Γερ­μα­νία το πε­ρα­σμέ­νο Σάβ­βα­το, χθες Δευ­τέ­ρα έκανε ει­σα­γω­γή στο νο­σο­κο­μείο και σή­με­ρα ανα­μέ­νε­ται να υπο­βλη­θεί σε χει­ρουρ­γι­κή επέμ­βα­ση, προ­κει­μέ­νου να αφαι­ρε­θεί ο όγκος που έχει στον εγκέ­φα­λο.

Για τον Στέ­φα­νο, κι­νη­το­ποι­ή­θη­κε όλη η κοι­νω­νία της Ρόδου, προ­κει­μέ­νου να συ­γκε­ντρω­θούν τα 55.000 ευρώ, που απαι­τού­νται για την ει­σα­γω­γή στην κλι­νι­κή, τα οποία κα­τα­τέ­θη­καν ήδη στην τρά­πε­ζα, ωστό­σο η συ­γκέ­ντρω­ση χρη­μά­των συ­νε­χί­ζε­ται, καθώς πέρα από το ποσό αυτό που προ­ο­ρί­ζε­ται απο­κλει­στι­κά για την κλι­νι­κή, απαι­τού­νται κι άλλα χρή­μα­τα.

Η οι­κο­γέ­νεια και οι φίλοι του 46χρο­νου αλλά και οι εθε­λο­ντές του Συλ­λό­γου Στή­ρι­ξης Καρ­κι­νο­πα­θών Δω­δε­κα­νή­σου συ­νε­χί­ζουν την συ­γκέ­ντρω­ση χρη­μά­των προ­κει­μέ­νου να κα­λυ­φθούν τα έξοδα για την δια­μο­νή του ίδιου και της συ­ζύ­γου του στη Γερ­μα­νία, μέχρι την επι­στρο­φή τους στη Ρόδο.

Οποιος επι­θυ­μεί μπο­ρεί να κα­τα­θέ­σει χρή­μα­τα στον λο­γα­ρια­σμό του Συλ­λό­γου Στή­ρι­ξης Καρ­κι­νο­πα­θών Δω­δε­κα­νή­σου με την έν­δει­ξη «ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΕ­ΦΑ­ΝΟ»:

-Αριθ­μός λο­γα­ρια­σμού ΤΡΑ­ΠΕ­ΖΑ ΠΕΙ­ΡΑΙΩΣ 5718087566729

-IBAN GR8801727180005718087566729.

Πα­ράλ­λη­λα έχει ανοι­χτεί λο­γα­ρια­σμός στην ALPHA BANK με Αρ. 640 00 2340 066228 και IBAN GR26 0140 6400 6400 0234 0066 228 στο όνομα Στέ­φα­νος Αρα­πά­κης και της συ­ζύ­γου του Κυ­ρια­κής Ζα­γο­ρια­νού.

Για την συ­γκέ­ντρω­ση χρη­μά­των, είχαν το­πο­θε­τη­θεί 44 κου­μπα­ρά­δες σε διά­φο­ρα ση­μεία της Ρόδου και ντό­πιοι καλ­λι­τέ­χνες έδω­σαν αφι­λο­κερ­δώς συ­ναυ­λία, όπου επί­σης είχαν το­πο­θε­τη­θεί κου­μπα­ρά­δες και με την ει­σφο­ρά της κοι­νω­νί­ας.

Να ση­μειω­θεί ότι οι άγνω­στοι δρά­στες, που έκλε­ψαν από την κα­ντί­να έξω από το «Jumbo» τον κου­μπα­ρά που είχε το­πο­θε­τη­θεί για την συ­γκέ­ντρω­ση χρη­μά­των που προ­ο­ρί­ζο­νταν για τον Στέ­φα­νο, δεν τα επέ­στρε­ψαν ποτέ, παρά την έκ­κλη­ση της προ­έ­δρου του Συλ­λό­γου Στή­ρι­ξης Καρ­κι­νο­πα­θών κ. Μα­ρί­ας Κρη­τι­κού.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.