Αθλητικά

ΕΠΟ: Σήμερα η τακτική γενική συνέλευση

Σήμερα το πρωί θα διεξαχθεί η τακτική γενική συνέλευση των Ενώσεων- μελών της ΕΠΟ, με την Ομοσπονδία να εκδίδει την ακόλουθη ανακοίνωση προς ενημέρωση:
«Η Τακτική Γενική Συνέλευση των Ενώσεων-Μελών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας πραγματοποιείται την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019 και ώρα 10:00, στο ξενοδοχείο Divani Caravel.
Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Τακτική Γενική Συνέλευση θα συγκληθεί, χωρίς άλλη πρόσκληση, την επόμενη ώρα της ίδιας ημέρας, δηλαδή στις 11:00, στον ίδιο τόπο και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις διατάξεις του Καταστατικού».
Να υπενθυμίσουμε, ότι όπως είχε γράψει η «δσπορ», την ΕΠΣΔ στην τακτική γενική συνέλευση θα εκπροσωπήσει ως τακτικό μέλος ο Γ’ αντιπρόεδρος Δήμος Λουιζίδης και ως αναπληρωματικό, το μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης, Νίκος Άγας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου