ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απερίγραπτη φρίκη στη Λέρο: Μάνα και πατέρας κατηγορούνται ότι βίαζαν τα παιδιά τους

news room 1 λεπτό ανάγνωση
κοριτσι

Ο πα­τέ­ρας, υπάλ­λη­λος στο ψυ­χια­τρείο της Λέρου. Η μη­τέ­ρα άνερ­γη. Τα παι­διά, ο με­γα­λύ­τε­ρος άνω των 20 με προ­φα­νώς ανή­κε­στα απ όσα βίωσε ψυ­χο­λο­γι­κά προ­βλή­μα­τα, ένα κο­ρί­τσι 13 χρό­νων και ο μι­κρό­τε­ρος γιος ηλι­κί­ας 10 χρό­νων. Τρία παι­διά που όπως δια­πι­στώ­νε­ται από την σε εξέ­λι­ξη αστυ­νο­μι­κή έρευ­να και σύμ­φω­να με πλη­ρο­φο­ρί­ες του bloko.gr, τους χρη­σί­μευαν ως σκεύη δια­στρο­φι­κής ηδο­νής.

Για το δράμα των τριών παι­διών και όσα πέ­ρα­σαν στα χέρια των δύο αυτών γο­νιών, δεν χρειά­ζο­νται λε­πτο­μέ­ρειες. Το ζευ­γά­ρι συ­νε­λή­φθη χθες και αύριο οδη­γού­νται στον ει­σαγ­γε­λέα. υπάρ­χει κι ένα τέ­ταρ­το παιδί, με­γα­λύ­τε­ρο, το οποίο άφησε άγνω­στο πότε την οι­κο­γε­νεια­κή (;) εστία.

του Γιώρ­γου Κα­ραϊ­βάζ

Πηγή bloko.gr

Το έγκλη­μα ξε­σκε­πά­στη­κε όταν το κο­ρί­τσι πήγε με ακα­τά­σχε­τη αι­μορ­ρα­γία στο Νο­σο­κο­μείο του νη­σιού και εξε­τα­ζό­με­νη από τον Παι­δί­α­τρο και Γυ­ναι­κο­λό­γο είδαν ότι είχε πέσει θύμα βια­σμού.

Το κο­ρί­τσι μι­λώ­ντας με ψυ­χο­λό­γο και Κοι­νω­νι­κή Λει­τουρ­γό πε­ριέ­γρα­ψε το τι συ­νέ­βαι­νε όλα αυτά τα χρό­νια στην πε­ριο­χή Πλάκα του νη­σιού Λέρου.

Ο πα­τέ­ρας ομο­λό­γη­σε την κτη­νω­δία του

Στην ολο­νυ­χτία ανά­κρι­ση των δύο γο­νέ­ων, που συ­νε­λή­φθη­σαν χθες, ο πα­τέ­ρας έσπα­σε απο­κα­λύ­πτο­ντας τις κτη­νώ­δεις πρά­ξεις που έκα­ναν εις βάρος των παι­διών τους. Οι λε­πτο­μέ­ρειες σό­κα­ραν ακόμη και τον αξιω­μα­τι­κό που κα­τά­φε­ρε να του απο­σπά­σει την ομο­λο­γία.

Πα­ράλ­λη­λα, τα παι­διά έπε­φταν ανά τακτά χρο­νι­κά δια­στή­μα­τα θύ­μα­τα ξυ­λο­δαρ­μού από τον πα­τέ­ρα, που σύμ­φω­να με πλη­ρο­φο­ρί­ες ήταν μό­νι­μα με­θυ­σμέ­νος, γε­γο­ν΄ςο για το οποίο είχε απα­σχο­λή­σει την Αστυ­νο­μία στο πα­ρελ­θόν.

Θύ­μα­τα κα­κο­ποί­η­σης και βά­ναυ­σου ξυ­λο­δαρ­μού είχαν πέσει και τα δύο με­γα­λύ­τε­ρα παι­διά της οι­κο­γέ­νειας, 25 και 20 ετών. Όλη η γει­το­νιά γνώ­ρι­ζε, όμως δεν μι­λού­σε.

Τα παι­διά θα τα ανα­λά­βει η θεία τους

Αν και θε­ω­ρεί­ται ότι πολ­λοί γνώ­ρι­ζαν αλλά κα­νείς δεν μι­λού­σε, η αρ­ρω­στη­μέ­νη κα­τά­στα­ση διαρ­κού­σε χρό­νια και θύ­μα­τά της φέ­ρο­νται και τα τέσ­σε­ρα παι­διά της οι­κο­γέ­νειας.

Τα δύο ανή­λι­κα θα ανα­λά­βει η θεία τους. Σύμ­φω­να με πλη­ρο­φο­ρί­ες το κο­ρι­τσά­κι κά­θε­ται σε έναν κα­να­πέ και δεν μπο­ρεί να μι­λή­σει.

πηγή protothema.gr

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.