Πολιτιστικά

Μέρες Περιβάλλοντος από τον Δήμο Ρόδου 1η – 8 Ιουνίου

Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Μέρας Περιβάλλοντος η Δημοτική Κοινότητα Ρόδου, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Πρασίνου, διοργανώνουν σειρά εκδηλώσεων από την 1η έως και την 8η Ιουνίου 2014 στα παρτέρια στο Μαντράκι, με γενικό τίτλο

«ΗΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ 2014»

Στόχος είναι η ενημέρωση, η ευαισθητοποίηση και η περαιτέρω ενεργοποίηση των πολιτών του Δήμου σε ζητήματα περιβαλλοντικά και σε δράσεις προστασίας του περιβάλλοντος και βελτίωσης της ποιότητας ζωής.

Οι εκδηλώσεις θα περιλαμβάνουν ανθοκομική έκθεση, επίσκεψη στο Δημοτικό Ελαφοκομείο, φύτευση 62 ιβίσκων σε χώρο εντός του Πάρκου Βύρωνος από το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου και Σύλλογο Προστασίας Περιβάλλοντος (στη μνήμη του ενεργού μέλους Σωτήρη Παπαστεργίου) και συναυλίες από τοπικά συγκροτήματα.

Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία.

Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος – Ηλίας Μπούκλας

Ο Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου – Χαράλαμπος Ευθυμιάδης

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου