Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΕΓΑΣ ενημέρωσε ότι άλλαξε η ημερομηνία διεξαγωγής των Διασυλλογικών Αγώνων Ανδρών/ Γυναικών.
Αναλυτικά στην σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
«Οι Διασυλλογικοί Αγώνες Ανδρών/Γυναικών θα διεξαχθούν στις 13-14 Μαΐου, μία εβδομάδα αργότερα σε σχέση με την αρχική ανακοίνωση.
Η Ομοσπονδία προχώρησε σε ορισμό νέας ημερομηνίας μετά την αλλαγή που έγινε στην τελική φάση του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος, το οποίο θα γίνει στις 4-5/5 στην Ελευθερούπολη Καβάλας.
Σε νέα ημερομηνία θα διεξαχθεί και το Αλεξανδρινό μίτινγκ, που από τις 14 Μαΐου μεταφέρθηκε για το Σάββατο 6 Μαΐου».
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.