Με συγκίνηση αποχαιρετούμε σήμερα τον Μπάμπη Παλογιαννίδη. Τον γνωρίσαμε, ως ένα πρόσωπο ταυτοποιημένο με τον τουρισμό της Ρόδου, μέσα από τις δράσεις, τις πρωτοβουλίες και την πολυετή παρουσία του στον ΠΡΟΤΟΥΡ.

 Δεθήκαμε μαζί του με στενή οικογενειακή φιλία και βιώσαμε το μεγαλείο της ανθρώπινης ψυχής του, την αξιοπρέπεια και την διάθεση προσφοράς και αγάπης  για τον τόπο του.

Η ενεργή συμμετοχή του στην προβολή και προώθηση του Ροδιακού τουρισμού στο εξωτερικό μέσα από εκθέσεις, η συνεργασία του με την επιχειρηματική κοινότητα του νησιού μας και η υποστήριξη κάθε δράσης για την ενίσχυση του τουριστικού μας προορισμού αποτελούσαν προτεραιότητες στην επαγγελματική πορεία του Μπάμπη Παλογιαννίδη. ΄Ενας άνθρωπος, ευπροσήγορος, συνεργάσιμος, που με τις γνώσεις και την εμπειρία του αγωνιζόταν για την ανάδειξη των ποιοτικών χαρακτηριστικών του τόπου μας.

   Δύσκολος ο αποχωρισμός από την αγαπημένη του σύζυγο, Αναστασία και τον μοναχογιό του, Γιάννη, που τόσο νωρίς τους αφήνει. Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας σε όλα τα μέλη της οικογένειας του.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΟΔΟΥ

ΦΩΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΣ  

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ