Ειδήσεις

Παρέμβαση “βόμβα” της Σοφίας Χατζηγεωργίου

Παρέμβαση “βόμβα” στις διεργασίες για την κοινή κάθοδο των κεντροδεξιών υποψηφίων στις εκλογές του Δήμου Ρόδου έκανε πριν από λίγα λεπτά με ανοικτή επιστολή της η πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης Ρόδου της Νέας Δημοκρατίας κ. Σοφία Χατζηγεωργίου, που συγκαταλέγεται μεταξύ των υποστηρικτών του κ. Στράτου Καρίκη.

Ανοιχτή επιστολή
Η χώρα βρίσκεται στο μεταίχμιο της οικονομικής της ανάκαμψης. Οι προσπάθειες της Κυβέρνησης και οι θυσίες όλου του Ελληνικού Λαού, έφεραν τα πρώτα θετικά αποτελέσματα. Παρά την πλήρη απαξίωση των πολιτών και της πολιτικής έχουμε σαν κόμμα μια πορεία που επιτέλους γίνεται πιστευτή και αποδεκτή και έξω από τα σύνορα μας. Είναι πιστεύω η ώρα να προσπαθήσουμε όλοι εμείς που ασχολούμαστε ακόμα με την ενεργό πολιτική και πιστεύουμε σε αυτήν, να δώσουμε δείγματα γραφής στην κοινωνία περί τούτου, με τις συμπεριφορές μας, με την πρακτική μας, με τις σκέψεις μας, έξω και πέρα από τις προσωπικές μας φιλοδοξίες και τις ιδιοτέλειες μας. Είμαστε ένα μεγάλο κόμμα και η επιδίωξη μας θα πρέπει να είναι πως θα γίνει μεγαλύτερο για το καλό της χώρας και του Λαού της. Βρισκόμαστε εβδομήντα περίπου ημέρες πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές. 

Είναι μια ευκαιρία να δείξουμε ότι θέλουμε και μπορούμε να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις και στη διάθεση του απλού πολίτη. 
Είναι ευκαιρία να δείξουμε σαν κόμμα ότι έχουμε πάρει το μήνυμα, και ότι τα παθήματα μας έχουν γίνει μαθήματα. 
Είναι ευκαιρία να δείξουμε ότι βάζουμε στην άκρη ότι έχει σχέση με τον εαυτό μας.

Είναι ώρα να δείξουμε ότι είμαστε ένα κόμμα με αρχές, αξίες και πολιτικές θέσεις στην υπηρεσία του Ελληνικού Λαού.
Για να γίνουν πιστευτά όμως αυτά στον απλό πολίτη θα πρέπει να τα δει στην πράξη. 

Πρέπει να δει ένα κόμμα με κοινή έκφραση, κοινή πολιτική συμπεριφορά, κοινές προσπάθειες.
Η πολυδιάσπαση και τα διλήμματα που βάζουμε στην κοινωνία με τις πολλές υποψηφιότητες στις εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση δεν είναι καλός σύμβουλος για το αύριο.
Με αυτές τις αγωνίες θέλω να καλέσω όλους, με προεξάρχοντες τους διεκδικητές των θώκων να αναθεωρήσουν τις απόψεις τους και να ενώσουν τις δυνάμεις τους για το κοινό καλό.
Θέλω να καλέσω τα μέλη, τους φίλους και τους απλούς ψηφοφόρους να πιέσουν σε αυτή την πορεία. Είναι η μοναδική λύση για το καλό της Τ.Α. και το καλό του κόμματος, αλλά και για το ευοίωνο αύριο του τόπου.

Η πρόεδρος Τ.Ο. πόλεως Ρόδου ΝΔ

Σοφία Χατζηγεωργίου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου